Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πτυχίο της ψυχολόγου της Καρολάιν ζητά ο Σύλλογος Ψυχολόγων – Γιατί τη διέγραψαν οι Έλληνες Μασόνοι
Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πτυχίο της ψυχολόγου της Καρολάιν ζητά ο Σύλλογος Ψυχολόγων – Γιατί τη διέγραψαν οι Έλληνες Μασόνοι

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πτυχίο της ψυχολόγου της Καρολάιν ζητά ο Σύλλογος Ψυχολόγων – Γιατί τη διέγραψαν οι Έλληνες Μασόνοι

Το ρεπορτάζ του Live News

Αδιέξοδο φαίνεται πως χτυπούν μέχρι τώρα οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η απουσία σε ίχνη DNA από τα νύχια της άτυχης κοπέλας και τα λιγοστά ευρήματα από το γενετικό υλικό που συνέλεξαν οι αξιωματικοί από τη μοιραία μεζονέτα, δεν οδηγούν σε καμία κατεύθυνση, όπως αναφέρουν οι αρχές.

Στις άκαρπες έρευνες της ελληνικής αστυνομίας αναφέρθηκαν και τα διεθνή μέσα. Παρ΄όλα αυτά, η βρετανική Sun σε δημοσίευμά της έκανε λόγο για 10 υπόποτυς που βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο των αστυνομικών.

Την ίδια ώρα στο επίκεντρο της υπόθεσης έχει βρεθεί και η ψυχολόγος της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία καλείται να προσκομίσει το πτυχίο ΑΕΙ και την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματός της στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων ειδάλλως θα κινηθούν εναντίον της νομικές διαδικασίες.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο».

Όπως σημειώνει η Τέσσα Χριστοδούλου, κλινική ψυχολόγος, νευροψυχολόγος, «εφόσον δεν έχει πτυχίο ψυχολογίας, δεν μπορεί να είναι ψυχολόγος».

«Έχει κάνει κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια στο ΕΚΠΑ αλλά δεν μπορεί από αυτό να γίνει ψυχολόγος».

Η κ. Χριστοδούλου σημείωσε πως και στους κύκλους των επαγγελματιών, η συγκεκριμένη δεν ήταν γνωστή. «Κανένας δεν την γνωρίζει», σημειώνει.

Αίσθηση προκαλεί ωστόσο και μια άλλη ανακοίνωση η οποία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ελέγχεται η γνησιότητά της. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας, αφαιρεί από την κ.. Μυλωνοπούλου την τεκτονική ιδιότητα, καθώς ήταν μέλος της, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

Ωστόσο, κοιτώντας πιο προσεκτικά το έγγραφο αυτό, βλέπουμε ότι έχει ημερομηνία από το 2018 και όχι σημερινή.

«Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παράστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Έλληνες μασόνοι.

Υπογραμμίζεται πως η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος αναφέρεται στην ιδιότητα της συγκεκριμένης γυναίκας ως μαία, ενώ δε μιλούν για το κατά πόσο η ίδια έχει σπουδάσει Ψυχολογία.