Οι ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη  μέρα σας
Κοινωνία

Οι ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη μέρα σας

Οι ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη  μέρα σας

Ποιες είναι οι ειδήσεις σήμερα; Τι συνέβη και τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο μέχρι στιγμής;

Ειδήσεις

Στην Κάλυμνο ο πρωθυπουργός

Στην ακριτική Κάλυμνο θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου. Μετά την άφιξή του ο θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλυμνίων, κ. Ιωάννη Γαλουζή στο Δημαρχείο. Στη συνέχεια θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου.

Εμπλοκή στην αποφυλάκιση του Ριχάρδου

Ανατροπή στην ανατροπή για την υπόθεση του ενεχυροδανειστή.  Αυτή τη φορά, παρουσιάστηκε εμπλοκή στην αποφυλάκιση των οκτώ κρατουμένων για την υπόθεση εξαγωγών χρυσού από τη διαφορετική εκτίμηση της Εισαγγελίας στις διατάξεις της ανακρίτριας για την άρση της κράτησης τους.

Λίγες ώρες μετά την κίνηση της ανακρίτριας για ανάκληση των 8 ενταλμάτων προσωρινής κράτησης, η Εισαγγελία δεν έδωσε τη σύμφωνη γνώμη της ώστε να αποφυλακιστούν οι οκτώ κατηγορούμενοι, οι οποίοι επί του παρόντος παραμένουν υπό κράτηση.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής τους, οι οποίοι έκαναν λόγο για «ανορθοδοξες μεθόδους», ετοιμάζουν την επόμενη δικονομική κίνηση τους, δηλαδή την κατάθεση προσφυγής στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την άρση της προσωρινής κράτησης των εντολέων τους. Σε μία τέτοια περίπτωση το αίτημα αποφυλάκισης θα κριθεί τις επόμενες μέρες από τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου.

Άνοιξε το νέο site του Αστέρα

Ως Four Seasons της Αθήνας λειτουργεί πλέον ο Αστέρας Βουλιαγμένης. Ο νέος ιστότοπος της ιστορικής πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας άνοιξε και δέχεται ήδη κρατήσεις στο www.fourseasons.com/athens/

Η κεντρική σελίδα του νέου Αστέρα

Η κεντρική σελίδα του νέου Αστέρα

Κορυφαία τοποθεσία για γυρίσματα η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα αναδείχθηκε κορυφαία ευρωπαϊκή τοποθεσία για κινηματογραφικά γυρίσματα για το 2018, στον διαδικτυακό διαγωνισμό που διοργάνωσε το δίκτυο των Ευρωπαϊκών Επιτροπών Κινηματογράφου. Η Κέρκυρα αναδείχθηκε ανάμεσα σε 12 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων η λίμνη Καρέτσα της Ιταλίας, το εθνικό πάρκο της Τενερίφης στην Ισπανία και το γραφικό Ίνσμπρουκ στην Αυστρία.

Μέσι και Ρονάλντο στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες

Μεταξύ των 81.000 θεατών που θα παρακολουθήσουν το απόγευμα της Κυριακής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, θα βρίσκονται οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό αναφέρει σήμερα (4/12) η ισπανική εφημερίδα Aς, σύμφωνα με την οποία ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα έχει ήδη τα εισιτήρια μέσω της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA), ενώ ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους τα ζήτησε προσωπικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο καιρός σήμερα

Στην Αττική για σήμερα αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 4 μποφόρ, όμως από το πρωί όμως θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τοπικά τα 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το πρωί θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τα 7 μποφόρ στα δυτικά και τα 5 στον υπόλοιπο νομό. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς.

Η κίνηση στους δρόμους

Πολλά προβλήματα παρουσιάζονται σήμερα στην κυκλοφορία. Δείτε αναλυτικά την κίνηση και το χάρτη εδώ.