Εικόνες σοκ στη Λάρισα: 25χρονος κρεμάστηκε με σχοινί στα δικαστήρια
Κοινωνία

Εικόνες σοκ στη Λάρισα: 25χρονος κρεμάστηκε με σχοινί στα δικαστήρια

Εικόνες σοκ στη Λάρισα: 25χρονος κρεμάστηκε με σχοινί στα δικαστήρια

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση πολιτών σώθηκε

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια της Λάρισας καθώς ένας 25χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει διά απαγχονισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές ο νεαρός βρισκόταν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για κλοπή, όταν προσπάθησε να κρεμαστεί με σχοινί από την σκάλα για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δύο γυναίκες μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη έσπευσαν να τον πιάσουν κρατώντας τον με όλη τους τη δύναμη από τα πόδια μέχρι να μεταβεί η αστυνομία.

Ο 25χρονος χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των γυναικών και των αστυνομικών σώθηκε και αυτή τη στιγμή είναι καλά στην υγεία του.

«Έβγαινα από ένα γραφείο, όταν άκουσα μια κυρία να φωνάζει “βοήθεια τρέξτε” βλέποντας τον νεαρό να κάνει βουτιά στο κενό. Κοιτάζοντας προς εκείνη την κατεύθυνση είδα τον νεαρό να κρέμεται με ένα σκοινί από τον λαιμό στις εσωτερικές σκάλες του κτιρίου μεταξύ 3ου και 2ου ορόφου. Έτρεξα μαζί με μία άλλη κυρία και του κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί. Τελικά ήρθαν οι αστυνομικοί και επιλήφθηκαν της κατάστασης. Είμαι ακόμη σε σοκ από όλο αυτό που έζησα» αναφέρει σε μαρτυρία της μία από τις δύο γυναίκες.