Έλενα Πολυχρονοπούλου: Δεν έπεισε τον ανακριτή – Προφυλακιστέα με τον σύντροφό της
Κοινωνία

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Δεν έπεισε τον ανακριτή – Προφυλακιστέα με τον σύντροφό της

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Δεν έπεισε τον ανακριτή – Προφυλακιστέα με τον σύντροφό της

Το πρωί η μεταγωγή της

Προφυλακιστέους έκρινε ο ανακριτής την Έλενα Πολυχρονοπούλου και τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη για την υπόθεση της διακίνησης 7,8 κιλών κοκαΐνης.

Το ζευγάρι συνελήφθη σε έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι τους μετά από παρακολούθηση, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένη πληροφορία από άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του για λόγους ασφάλειας της ζωής του.

https://streamable.com/kjubnl

Τι υποστήριξε ο 32χρονος στον ανακριτή

Ενώπιον του ανακριτή ο 32χρονος κατηγορούμενος, δεν άλλαξε στάση σε σχέση με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι ανέλαβε να μεταφέρει τη βαλίτσα για λογαριασμό άλλου προσώπου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί υπογραμμίζουν ότι το μοντέλο παρουσίασε ύποπτη συμπεριφορά όταν έφτασαν στο σπίτι στο Παγκράτι. Ειδικότερα, τονίζουν ότι τράβηξε το σύρτη της πόρτας και έκανε φασαρία, με τους αστυνομικούς να υποπτεύονται ότι προσπαθούσε να ξεφορτωθεί τα υπόλοιπα ναρκωτικά που βρίσκονταν στο σπίτι.

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθούν να «δουν» την μεγάλη εικόνα της υπόθεσης, δηλαδή από που προέρχονται τα ναρκωτικά και πώς έφτασαν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι μάλλον ήρθαν στην Ελλάδα μέσω κοντέινερ ή ιστιοπλοϊκού σκάφους και να είναι τμήμα από μια μεγαλύτερη ποσότητα -πιθανόν και 100 κιλών καθαρής κοκαΐνης που ήρθε στη χώρα μας.