Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση που «ρίχνει» φως στην υπόθεση της Ιωάννας
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση που «ρίχνει» φως στην υπόθεση της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση που «ρίχνει» φως στην υπόθεση της Ιωάννας

Σοβαρά προβλήματα με την όραση και την ακοή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας που τον περασμένο Μάιο δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. 

Ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις, την κατάθεση που μιλάει για ξεκάθαρη πρόθεση ανθρωποκτονίας αλλά και την κατάσταση υγείας της Ιωάννας.

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, ο ανακριτής άλλαξε λόγω παρέλευσης χρόνου και ανέλαβε νέα ανακρίτρια την επιμέλεια της υπόθεσης με το βιτριόλι.

«Υπάρχει μια πολύ σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση. Η ανακρίτρια ζήτησε τα έγγραφα από το νοσοκομείο και αμέσως μετά κλήθηκε να καταθέσει η γιατρός της Ιωάννας. Προκύπτει λοιπόν με σαφήνεια ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Γνώριζε η δράστης του εγκλήματος ότι μπορεί να της αφαιρέσει τη ζωή.

Η γιατρός αναφέρεται στην ποσότητα του καυστικού υγρού και τις εκτεταμένες βλάβες που υπάρχουν στην Ιωάννα. Μάλιστα έκανε μια αναφορά σχετικά με το ότι μπορούσε να χάσει τη ζωή της τις πρώτες μέρες που νοσηλευόταν.

Η κατηγορούμενη δεν έχει πει κάτι και δεν ξέρουμε αν θα πει. Έχει δικαίωμα ακόμα και στο δικαστήριο να μην πει κάτι. Δυστυχώς η Ιωάννα δεν έχει τη βελτίωση που θα θέλαμε.

Η Ιωάννα δεν μπορεί να βγει έξω στο φως αλλά έχει πρόβλημα μέχρι και με τα φώτα στο σπίτι της. Όταν είναι αναμμένο το φως έχει πόνους στα σημεία του σώματός της που είναι καμένα. Ισχύει επίσης ότι έχει πρόβλημα με την ακοή».

Δείτε τα βίντεο: