“Eπίθεση” Νουλέζα σε Κούγια με φόντο την 33χρονη: “Αντιδεοντολογικό και ανήθικο αυτό που έκανε”
Κοινωνία

“Eπίθεση” Νουλέζα σε Κούγια με φόντο την 33χρονη: “Αντιδεοντολογικό και ανήθικο αυτό που έκανε”

“Eπίθεση” Νουλέζα σε Κούγια με φόντο την 33χρονη: “Αντιδεοντολογικό και ανήθικο αυτό που έκανε”

Βαριές κατηγορίες εκατέρωθεν των διαδίκων

Σε εξέλιξη είναι από τις 11:30 το πρωί, στο γραφείο της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η απολογία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης έξω από σχολείο της Τούμπας.

Βαρύνεται με επτά πράξεις, μεταξύ αυτών για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια και χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά το πέρας της απολογίας, η οποία φαίνεται πως θα είναι πολύωρη, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική της μεταχείριση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η είσοδος της κατηγορουμένης στα δικαστήρια έγινε από την πίσω πόρτα ώστε να αποφύγει τις κάμερες.

“Ανήθικο αυτό που κάνει ο κ. Κούγιας”

Την ίδια στιγμή, μια έντονη “μάχη” έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην πολιτική αγωγή που εκπροσωπεί ο Αλέξης Κούγιας και τον συνήγορο της 33χρονης, Βασίλη Νουλέζα, μετά τα όσα είπε ο πρώτος ότι του έγινε πρόταση για συμβιβασμό στην υπόθεση της 10χρονης.

Προσερχόμενος στο δικαστήριο, ο κ. Νουλέζας εγκάλεσε τον κ. Κούγια, αρχικά γιατί έκανε γνωστό το περιεχόμενο της επικοινωνίας που είχε με την πλευρά της 33χρονης, γεγονός που χαρακτήρισε ως στόχο αντιδεοντολογικό και ανήθικο ενώ στη συνέχεια διέψευσε τα όσα είπε ο κ. Κούγιας για πρόταση της 33χρονης να αποζημιώσει οικονομικά την οικογένειά της 10χρονης για να λήξει το θέμα.

«Το μόνο που υπήρξε ήταν μία τηλεφωνική επικοινωνία που έκανα για να διαμαρτυρηθώ για τις επιθέσεις που δεχόμουν και τους δυσμενείς σχολιασμούς σε τηλεοπτικό σταθμό σε δελτίο ειδήσεων» είπε ο κ. Νουλέζας.

«Είναι πάρα πολύ άδικο στο βωμό της δημοσιότητας που αποζητά απεγνωσμένα να θίγει κατά αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο έναν συνάδελφο» ανέφερε για τον κ. Κούγια.

“Με πήρε πρόσωπο για να δεχθώ τον συμβιβασμό”

Νωρίτερα το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Mega” o Aλέξης Κούγιας επανέλαβε αυτό που έχει πει εδώ και δύο μέρες στα κανάλια ότι η πλευρά της 33χρονης τον πλησίασε με σκοπό να συμφωνήσουν σε συμβιβασμό, ενώ έκανε λόγο για τρίτο πρόσωπο που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να δεχθεί το συμβιβασμό.

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας αν γινόταν γνωστό το όνομα του συγκεκριμένου ατόμου,«θα δημιουργούσε πολλές συζητήσεις».

«Με πήρε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και με προέτρεψε να κάνω το ραντεβού και να δεχθώ το συμβιβασμό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.