ΕΡΤ: Η ανακοίνωση για το περιστατικό ξυλοδαρμού
Κοινωνία

ΕΡΤ: Η ανακοίνωση για το περιστατικό ξυλοδαρμού

ΕΡΤ: Η ανακοίνωση για το περιστατικό ξυλοδαρμού

Μετά το χθεσινό επεισόδιο με χειροδικίες μεταξύ δημοσιογράφων της ΕΡΤ, η διοίκηση της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για να τοποθετηθεί για τα γεγονότα:

“Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα”.

Όπως έγινε γνωστό, δύο γνωστοί δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος της κρατικής τηλεόρασης λογόφεραν και ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα όπου υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Znews η αιτία του καβγά ήταν κάποιο θέμα που δεν “έπαιξε” σε κάποιο από τα δελτία του κρατικού καναλιού. Ο ένας εκ των δύο δημοσιογράφων πρόσβαλε τον άλλον σε σημείο που εκείνος να θυμώσει και να χειροδικήσει.