Γιάννης Βούρος: Καταθέτει τους μισθούς του στον λογαριασμό κατά του κορονοϊού
Κοινωνία

Γιάννης Βούρος: Καταθέτει τους μισθούς του στον λογαριασμό κατά του κορονοϊού

Γιάννης Βούρος: Καταθέτει τους μισθούς του στον λογαριασμό κατά του κορονοϊού

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι και δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος καταθέτει τη μισή δημαρχιακή του αποζημίωση στον ειδικό λογαριασμό κατά του κορονοϊού.

Λίγες ώρες μετά από τη χθεσινή παρότρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το κάλεσμα του προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, ο καταξιωμένος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι πρόκειται να καταθέσει το ήμισυ της δημαρχιακής αποζημίωσης που θα λάβει αυτό το δίμηνο, προς ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορονοϊού.

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, οι δήμοι της χώρας μας στέκονται με όλες τους τις δυνάμεις στο ύψος των περιστάσεων και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με αίσθημα ευθύνης κι αλληλεγγύης, λοιπόν, θεωρώ ως αυτονόητη υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου και να προσφέρω στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του Covid-19, το 50% της αντιμισθίας μου», δήλωσε.

«Πέραν αυτού σε σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη με τη συμμετοχή και άλλων συναδέλφων δημάρχων της Αττικής, πρότεινα το ποσό που θα συγκεντρωθεί να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία και τον εξοπλισμό νέων μονάδων εντατικής θεραπείας», πρόσθεσε ακόμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ