Γιώργος Καραϊβάζ: Η κατάθεση της συζύγου του στις Αρχές
Κοινωνία

Γιώργος Καραϊβάζ: Η κατάθεση της συζύγου του στις Αρχές

Γιώργος Καραϊβάζ: Η κατάθεση της συζύγου του στις Αρχές

Δεχόταν ο δημοσιογράφος απειλές;

Στις Αρχές κατέθεσε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ μετά τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Η σύζυγός του Στάθα Καραϊβάζ, παρόλο που περνά πολύ δύσκολες ώρες, βρήκε το κουράγιο να δώσει κατάθεση στις αστυνομικές αρχές, με στόχο να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η έρευνα και να φθάσουν τελικά στους ενόχους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive, η Στάθα Καραϊβάζ υποστήριξε πως ο άντρας της ήταν άνθρωπος της οικογένειας και ότι τον τελευταίο χρόνο λόγω πανδημίας δεν έβγαιναν, και όταν έβγαιναν πήγαιναν για καφέ ή φαγητό με φιλικά ζευγάρια. Ακόμα ρωτήθηκε για το που πήγαινε ο δημοσιογράφος, όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, μετά την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». όπου και εργαζόταν.

«Ο Γιώργος ήταν άνθρωπος της οικογένειας, του άρεσε η οικογενειακή ζωή. Όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό, όπου εργαζόταν, είτε ερχόταν απευθείας στο σπίτι, είτε πήγαινε σε συναντήσεις με συνδικαλιστές της αστυνομίας. Όταν βγαίναμε, συνήθως πηγαίναμε για καφέ ή φαγητό. Δε γνώριζα αν είχε απειληθεί από κάποιον», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η Στάθα.

https://streamable.com/snrias