Γιώργος Τράγκας: Επιδεινώθηκε η κατάστασή του – Εισήχθη στο νοσοκομείο
Κοινωνία

Γιώργος Τράγκας: Επιδεινώθηκε η κατάστασή του – Εισήχθη στο νοσοκομείο

Γιώργος Τράγκας: Επιδεινώθηκε η κατάστασή του – Εισήχθη στο νοσοκομείο

Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του

Θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκε ο Γιώργος Τράγκας πριν από λίγες μέρες, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook.

Θετική και η σύζυγός του, με την κατάσταση του ίδιου ωστόσο να επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο Πάρις Κουρτζίδης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα (Ελεύθεροι Ανθρωποι) με ανάρτηση ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν έχει διασωληνωθεί.

«Ο πρόεδρος #Γιωργος_Τραγκας δίνει πλέον από σήμερα ιδιαίτερα σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό, αλλά σύντομα θα είναι αυτός που θα βγει νικητής! Πράγματι χρειάστηκε να γίνει εισαγωγή του στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση η υγεία του από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι όμως αληθές ότι έχει διασωληνωθεί.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Είμαι βέβαιος, να είστε κι εσείς, ότι ο πρόεδρος με τη βοήθεια και τη δύναμη του Θεού, το πείσμα, τη γενναιότητα και τη θέληση για ζωή, θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη! Άλλωστε, έχουμε όλες και όλοι ΜΑΖΙ να δώσουμε μια κρίσιμη μάχη με την Ιστορία για την Ελλάδα και το αύριο των παιδιών μας», ανέφερε με νέα ενημέρωση.