Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πόσο καιρό θα μείνει εκτός;
Κοινωνία

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πόσο καιρό θα μείνει εκτός;

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πόσο καιρό θα μείνει εκτός;

O σοκαριστικός τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είχε τραγικές συνέπειες για τον Έλληνα σούπερ σταρ. Πρόκειται τελικά για μια υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο που δεν αναμένεται να τον κρατήσει για πολλές μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης

Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο τέταρτο παιχνίδι των Χοκς με τους Μπακς για τους τελικούς της Ανατολής, η ομάδα του Μιλγουόκι ανακοίνωσε ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει υποστεί υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο, ανακουφίζοντας ολόκληρο τον πλανήτη.

«Είναι κάτι θετικό για αυτόν και την υγεία του, θα πάμε μέρα με την μέρα και θα δούμε τι θα γίνει» αναφέρει το MEGA.

O τρόπος που έπεσε ο Greek Freak στο έδαφος, με τον γόνατο του να λυγίζει σε υπερβολικό βαθμό στην προσπάθεια του να κόψει ένα κάρφωμα του Κλιντ Καπέλα, είχε δημιουργήσει έντονη ανησυχία για την σοβαρότητα της κατάστασης του.

Εν τέλει τα νέα έφεραν χαμόγελα στους Μπακς. Η συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο 5ο παιχνίδι της σειράς των τελικών να θεωρείται… απλώς εξαιρετικά αμφίβολη. Στον ίδιο τραυματισμό πέρυσι επανήλθε μετά από μόλις 6 ημέρες.

«Εμείς θα βάλουμε πρώτα την υγεία και την ασφάλεια του και θα αποφασίσουμε μαζί τι θα κάνουμε.»

Στους τελικούς της Δύσης οι Φοίνιξ Σανς κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ, επικρατώντας των Κλίπερς με 130-103.