Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – «Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου»
Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – «Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου»

Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – «Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου»

Δηλώσεις του καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνου της Καρολάιν Κράουτς μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού πρόβαλε η εκπομπή Live News.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανίστηκε μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε και τόνισε πως ο φόνος της άτυχης κοπέλας δεν ήταν προσχεδιασμένος.

«Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση» δηλώνει στο Live News» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πιλότος ανέφερε πως η Καρολάιν ήταν η γυναίκα της ζωής του. Υποστηρίζει και σε συζητήσεις μέσα στη φυλακή, ότι έκανε τα πάντα για να σώσει το γάμο του και ότι μετά το έγκλημα θόλωσε και έκανε μια σειρά από κινήσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά.

Ακόμη, θέλησε να βάλει για άλλη μία φορά τέλος στα όσα ακούγονται περί εμπλοκής τρίτου προσώπου στη δολοφονία.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας».

Με το που έμαθε πως η επιμέλεια της μικρής Λυδίας πήγε στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, έσπευσε να δηλώσει ανακουφισμένος. Είναι πεπεισμένος πως κάποια στιγμή ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές του εγκλήματος και όλοι μαζί, οι στενοί συγγενείς θα συνεργαστούν ώστε το αγγελούδι να μεγαλώσει σωστά.