Κοινωνία

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο της 17χρονης – Πληροφορίες ότι θα παραδοθεί εντός της μέρας

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο της 17χρονης – Πληροφορίες ότι θα παραδοθεί εντός της μέρας

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός 20χρονου από το Πακιστάν έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ καθώς θεωρείται βασικός ύποπτος της άγριας δολοφονίας 17χρονης στο Περιστέρι.

Ο νεαρός φέρεται να είναι σύντροφος της κοπέλας.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στην «Κοινωνία ώρα Mega» τονίζοντας πως είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος.

Όπως επισήμανε βάσει εμπειρίας, είναι πιο σύνηθες να τρέπονται σε φυγή οι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να περνούν τα σύνορα.

«Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού» δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του 20χρονου.

Ερωτώμενος για την περίπτωση να έχει κρυφτεί ο ύποπτος, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε πως υπάρχουν δύο ειδών κακοποιοί. Αυτοί που είναι «πωρωμένοι» και διαπράττουν κακουργήματα τακτικά, ενώ στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι δεν το συνηθίζουν και θολώνουν, χωρίς να ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr ο δράστης κρύβεται εντός Αττικής.

Μάλιστα η εφημερίδα επικαλείται πρόσωπα από το περιβάλλον του δράστη που τονίζουν πως σήμερα θα παραδοθεί βάζοντας τέλος στο θρίλερ της υπόθεσης.

Exit mobile version