Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Κοινωνία

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Τι κίνηση θα βρείτε στους δρόμους του λεκανοπεδίου σήμερα Τρίτη; Πού υπάρχουν μποτιλιαρίσματα και ποιους δρόμους να αποφύγετε;

Η κίνηση στους δρόμους

Η κίνηση στους δρόμους

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα (8.00 π.μ.) στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη διασταύρωση με την Πέτρου Ράλλη ενώ ιδιαίτερα προβλήματα θα συναντήσετε αν κινείστε και στην κάθοδο, από το ύψος της Αχαρνών και κάτω.

Μποτιλιαρισμένη είναι και η κάθοδος της Κηφισίας στο ύψος του Avenue, της Φιλοθέης, στο Γηροκομείο και στο ύψος των Αμπελοκήπων. Με αργούς ρυθμούς κατά τόπους και η άνοδος στο ύψος των Αμπελοκήπων. Μπλοκαρισμένη εμφανίζεται αυτή την ώρα και η Βασιλέως Κωνσταντίνου στην άνοδο, ειδικά στο κομμάτι από την Αρδηττού μέχρι το Χίλτον.

Με δυσκολία η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Μεσογείων στο ύψος των Αμπελοκήπων. Με προβλήματα και η άνοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από τον Ευαγγελισμό αλλά και στο ύψος της Πλατείας Μαβίλη, καθώς και η άνοδος της Ριζάρη.

Υπομονή χρειάζεται και η κάθοδος της Πατησίων στο ύψος του Πεδίου του Άρεως αλλά και η Ιουλιανού.

Χωρίς προβλήματα αυτή την ώρα η Ποσειδώνος με εξαίρεση μικρές καθυστερήσεις στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.