Κοινωνία

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Νέα εβδομάδα ξεκινά με βροχές και συννεφιά, που βγάζει ακόμη περισσότερα αυτοκίνητα στους δρόμους της Αθήνας. Η κίνηση στους δρόμους είναι λοιπόν αυξημένη, με αρκετές καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό, στη Λεωφόρο Κηφισίας και στην Παραλιακή.

Χάρτης της Google με την κίνηση στους δρόμους αυτή την ώρα

Πιο συγκεκριμένα αυξημένη η κίνηση στην Εθνική και στα δύο ρεύματα. Με δυσκολία η κυκλοφορία στην άνοδο από το Φάληρο ως και το ύψος της Φιλαδέλφειας. Αντίστοιχη η εικόνα στο ρεύμα προς Πειραιά, από την έξοδο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση ως και τις τρεις γέφυρες. Λίγο καλύτερη είναι η εικόνα στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας. Τα οχήματα φαίνεται πως κινούνται χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες μέχρι το ύψος της Πανόρμου. Μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα από το Γηροκομείο Αθηνών ως και το Παλαιό Ψυχικό. Με δυσκολία η κυκλοφορία στην κάθοδο από το Ολυμπιακό Στάδιο και μετά.

Δυσκολίες στην κυκλοφορία παρατηρούνται και στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα από την έξοδο Αλίμου – Κατεχάκη μέχρι  και το Γουδί. Αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα και στην Ηλιουπόλεως από τον ομώνυμο Σταθμό του μετρό, μέχρι και την διασταύρωση με την οδό Ηλία Ηλιού.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά. Σημαντικές καθυστερήσεις από τον Άγιο Κοσμά ως και την διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αμφιθέας.

Exit mobile version