Η κίνηση στους δρόμους της Αττικής
Κοινωνία

Η κίνηση στους δρόμους της Αττικής

Η κίνηση στους δρόμους της Αττικής

Αυξημένη η κίνηση στην Αθήνα λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Πέμπτης. Σημαντικές καθυστερήσεις σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού, αλλά και στις μεγάλες λεωφόρους της Αττικής.

Συγκεκριμένα, με αργούς ρυθμούς κινούνται τα αυτοκίνητα στην Εθνική από το ΣΕΦ ως και τη Μεταμόρφωση, στο ρεύμα προς Λαμία. Ελαφρώς πιο καλή είναι η εικόνα για όσους κινούνται προς Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται όμως και στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Λεωφόρος Αλεξάνδρας ως το Ψυχικό. Με δυσκολία η κίνηση των αυτοκινήτων και στη Φιλοθέη και μέχρι τον κόμβο της Κηφισίας με την Αττική Οδό. Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, ξεκινώντας από το ύψος του σταθμού του ΜΕΤΡΟ, Νομισματοκοπείο.

Ο χάρτης της Google με την κίνηση στην Αττική

Ο χάρτης της Google με την κίνηση στην Αττική

Έντονη κίνηση αυτή την ώρα και στην Ηλιουπόλεως, καθώς και στις εσωτερικές οδούς στο Παγκράτι. Κίνηση παρατηρείται και στην Ηλία Ηλιού. από την στάση του ΤΡΑΜ, Αιγαίου και στο ρεύμα προς Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τέλος, σημαντικές καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί που κινούνται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς Πειραιά, από το ύψος του Άγιου Κοσμά, ως και την διασταύρωση με την Λεωφόρο Αμφιθέας.