Οι πρώτες 35 μέρες της γυναίκας που κατηγορείται ότι έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα
Κοινωνία

Οι πρώτες 35 μέρες της γυναίκας που κατηγορείται ότι έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα

Οι πρώτες 35 μέρες της γυναίκας που κατηγορείται ότι έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα

Όσα δήλωσαν ο αναπληρωτής αρχιφύλακας και η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

Η κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου” κι ο δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Γύγος, βρέθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού για να μας μεταφέρουν τις πρώτες 35 μέρες εγκλεισμού της 35χρονης που κατηγορείται ότι έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, για 14 μέρες η 35χρονη βρέθηκε στην απομόνωση λόγω καραντίνας με σκοπό να θερμομετράται 3 φορές ημερησίως, μήπως παρουσίαζε κάποια συμπτώματα του κορονοϊού.

Εφόσον πέρασαν οι πρώτες 2 εβδομάδες, η κατηγορούμενη πήγε στο θάλαμό της, μαζί με άλλες κρατούμενες.

Ο αναπληρωτής αρχιφύλακας των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, Νίκος Πετρόπουλος , δηλώνει ότι έως τώρα την έχουν επισκεφτεί στη φυλακή, η μητέρα της και ο συνήγορός της.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου”, αναφέρει ότι η συγκεκριμένη κρατούμενη λόγω της έκτασης που έχει πάρει το θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στον Τύπο αλλά και το διαδίκτυο, απολαμβάνει κάποιας ειδικής μεταχείρισης. Ωστόσο, ο κ. Πετρόπουλος, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Το σίγουρο είναι ότι η 35χρονη κρατούμενη, παρακολουθείται στενά, τόσο από ψυχολόγο, όσο και από κοινωνική λειτουργό.

Η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, πριν καιρό, είχε μιλήσει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα”, δίνοντας πληροφορίες για τη διαμονή της κατηγορούμενης.

“Ήρθε την Τρίτη, την Παρασκευή πραγματοποίησε το πρώτο της επισκεπτήριο με συγγενικό της πρόσωπο, ενώ λαμβάνει κανονικά και τα 3 γεύματα μέσα στην ημέρα. Επίσης, ζήτησε να εργαστεί.” δήλωσε η κα Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

https://streamable.com/wrma7h?fbclid=IwAR1jZAJcIdJQcT-2RN53h3uhUM02f3C6WIWWr6Oh2d7levFazia-vDgDT70