7 ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη μέρα σας
Κοινωνία

7 ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη μέρα σας

7 ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη μέρα σας

Τι συνέβη και τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο μέχρι στιγμής; Ποιες είναι οι ειδήσεις σήμερα;

1. Με υψηλούς προσκεκλημένους από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και την ομιλία του πρωθυπουργού ξεκίνησε  τις εργασίες της στην Αθήνα η 3η Ευρω-Αραβική Σύνοδος. Μεταξύ άλλων παρίστανται: ο Κύπριος Πρόεδρος, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, οι υπουργοί Εξωτερικών της Αυστρίας, της Μάλτας και της Ρουμανίας, ο υπουργός Εμπορίου της Αιγύπτου, ο υφυπουργός Εξωτερικών του Κατάρ, ο υπουργός Εμπορίου της Σαουδικής Αραβίας κ.ά.

Εικόνα από την Ευρω-Αραβική Σύνοδο της Αθήνας - Photo: EUROKINISSI

Εικόνα από την Ευρω-Αραβική Σύνοδο της Αθήνας – Photo: EUROKINISSI

2. Χωρίς ευτυχώς θύματα, ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες η επιχείρηση έρευνας της Πυροσβεστικής σε παλαιό κτίριο που κατέρρευσε στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά. Στις έρευνες συμμετείχαν τρία οχήματα, 10 άνδρες και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ.

Το μεγαλύτερο ποσό της χρονιάς μέχρι στιγμής κλήρωσε το Τζόκερ. Τα 10.000.000 ευρώ μοιράστηκαν τελικά 5 υπερτυχεροί που κέρδισαν από από 2.149.183 ευρώ έκαστος. Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 6, 9, 12, 18, 22 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Εικόνα από την κατάρρευση του κτιρίου στην οδό Πραξιτέλους – Photo: Pireaus Press

3. Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο Γκάζι. Η πρόσκληση της ανακοίνωσης συνοδευόταν από ένα βίντεο που δίνει το στίγμα του κυρίου Μπακογιάννη.

4. Το μεγαλύτερο ποσό της χρονιάς μέχρι στιγμής κλήρωσε το Τζόκερ. Τα 10.000.000 ευρώ μοιράστηκαν τελικά 5 υπερτυχεροί που κέρδισαν από από 2.149.183 ευρώ έκαστος. Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η χτεσινή κληρωτίδα είναι οι: 6, 9, 12, 18, 22 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

5. Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση. Διαβάστε όσα έγραψε:

https://www.facebook.com/VasilikiMillousi/posts/1985406461524550

6. Επικήρυξη ύψους 5.000 ευρώ έβαλε η ιταλική Camorra για τον Πότσο, ένα Jack Russell 9 ετών. Ο αστυνομικός σκύλος έχει ανακαλύψει περισσότερους από δύο τόνους ναρκωτικών προκαλώντας ζημιές εκατομμυρίων ευρώ στη μαφία. Το προηγούμενο διάστημα είχε επιχειρήσει να τον δηλητηριάσει με φόλα ενώ επιστράτευσε ακόμα και σκύλες που τοποθετούσε κοντά στα ναρκωτικά με την ελπίδα να αποσπάσουν την προσοχή του.

7. Η Meghan Markle φέρεται να είχε συνάψει ειδικό “συμβόλαιο εγκυμοσύνης” με τον πρώην σύζυγό της Trevor Engelson. Σύμφωνα με αυτό ήταν υποχρεωμένος σε περίπτωση εγκυμοσύνης να της πληρώσει personal trainer, διατροφολόγο και νταντά ώστε να παραμείνει κομψή και αδύνατη λόγω της καριέρας της. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Daily Mail η Meghan ήθελε διακαώς να διασφαλίσει ότι δεν θα έχανε τη σιλουέτα της διότι πίστευε ότι αυτό θα κατέστρεφε την ανερχόμενη καριέρα της.