Ιερέας αρνητής του κορονοϊού τα βρήκε «σκούρα» στο Live News με τα fake news που επικαλούνταν
Κοινωνία

Ιερέας αρνητής του κορονοϊού τα βρήκε «σκούρα» στο Live News με τα fake news που επικαλούνταν

Ιερέας αρνητής του κορονοϊού τα βρήκε «σκούρα» στο Live News με τα fake news που επικαλούνταν

Επικαλέστηκε μέχρι και τον Τραμπ για να αποδείξει ότι έχει δίκιο

Τι κι αν η Θεσσαλονίκη ζει σε lockdown με τα κρούσματα να καλπάζουν, σε εκκλησία της  πόλης ιερέας κήρυττε ότι ο ιός είναι διαβολικός και ότι οι συγγενείς νεκρών πληρώνονται για να δηλώσουν ότι πέθαναν από τον Covid.

«Φτάσαμε στην Ελλάδα η θρησκεία μας να είναι διωκόμενη και μη μου πείτε τώρα για τον κορονοϊό, γιατί δεν είναι κορονοϊός είναι διαβολοϊός, να μην αφήνει τον επιτάφιο, να βγει να μην αφήνει τις καμπάνες να χτυπήσουν, τι σόι ιός είναι αυτός;» θα ακούσετε να λέει στο βίντεο που πρόβαλε το Live News του Mega.

«Έχουμε πολλά περιστατικά ανθρώπων φτάνουν στα αυτιά μας, που λένε ότι δωροδοκήθηκαν για να δηλώσουν τους συγγενείς τους ότι πέθαναν από κορoνοϊό για να αυξηθεί ο αριθμός να αυξηθούν τα νούμερα» είπε.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Ισχυρίστηκε ότι ο φονικός σεισμός στη Σάμο ήταν «θεϊκή παρέμβαση».

«Πιστεύω ότι ο Θεός μπορεί με μια παρέμβαση δική του θεϊκή και είδατε τώρα τι έγινε με τους σεισμούς, ε άμα θέλετε τέτοια παρέμβαση άνωθεν θα την έχουμε».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του εικοσάλεπτου παραληρήματός του τάχθηκε κατά των προστατευτικών μασκών, των μοριακών τεστ για τον κορονοϊό και φυσικά κατά του εμβολίου.

Μιλώντας στην εκπομπή και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο πατέρας Αντώνιος επικαλέστηκε όλες τις ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν «Δεν λέω ότι δεν υπάρχει κορονοϊός αλλά από τη γρίπη πέθαναν περισσότεροι».

Όταν ο δημοσιογράφος του παρουσίασε τα στοιχεία δήλωσε ότι δεν τα γνώριζε.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει ονόματα ανθρώπων που πληρώνονται προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει λέγοντας δεν μπορεί να πει όσα λέγονται στην εξομολόγηση και επικαλέστηκε τον Τραμπ.