Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο τρίτος κατηγορούμενος που εξέδιδε την 19χρονη
Κοινωνία

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο τρίτος κατηγορούμενος που εξέδιδε την 19χρονη

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο τρίτος κατηγορούμενος που εξέδιδε την 19χρονη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε και κακοποιούσε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Τα στοιχεία του δημοσιοποιήθηκαν μετά από εισαγγελική εντολή και σκοπός είναι να βρεθούν και άλλα τυχόν θύματα του 39χρονου αστυνομικού.

Είχε μαζί του την 9χρονη κόρη του

Στο διαμέρισμα που έζησε την φρίκη η 19χρονη, έμενε και η εννιάχρονη κόρη του αστυνομικού, την επιμέλεια της οποίας διεκδικεί πλέον η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού.

«Μας ενδιαφέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται το ανήλικο, τι υπάρχει στην ψυχούλα του να το ξεκλειδώσουμε», είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Ελισάβετ Τσέρτου, δικηγόρος της πρώην συντρόφου.

Σημειώνεται ότι η πρώην σύζυγος του 39χρονου κατήγγειλε τη σεξουαλική και όχι μόνο κακοποίησή της από τον αστυνομικό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι το πρώτο του θύμα.

Προφυλακίστηκε και τρίτος κατηγορούμενος
Την ίδια στιγμή, τον δρόμο της φυλακής πήρε και τρίτο πρόσωπο. Ένας 32χρονος ο οποίος κατηγορείται από το κορίτσι ότι την εξέδιδε από την ηλικία των 16 ετών σε φίλους του έναντι 70 ευρώ.

Ο 32χρονος αντιμετωπίζει το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών.

Ανατριχιαστική κατάθεση

την κατάθεσή της η 19χρονη ανέφερε όλα όσα έζησε στα χέρια του 32χρονου κατηγορούμενου.

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο … με έβαζε να κάνω και ο … , 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο … μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός».

Στον ρόλο του 32χρονου αναφέρθηκε και ο πατέρας της 19χρονης στην απολογία του, επισημαίνοντας ότι γνώριζε τις επαφές του με την κόρη του.

«Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της, η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου. Μου είπε ότι ήταν του 32χρονου. Στη συνέχεια ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά, πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α».

Αυτό που εξετάζουν οι αρμόδιες Αρχές πλέον είναι εάν υπάρχει σύνδεση και σχέση του 39χρονου με τον 32χρονο, τους οποίους και τους δύο καταγγέλλει η 19χρονη ότι την εξέδιδαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Πηγή: Mega