Εισαγγελική έρευνα για γνωστό Ροδίτη επιχειρηματία που ήθελε τη «μεγάλη ζωή»
Κοινωνία

Εισαγγελική έρευνα για γνωστό Ροδίτη επιχειρηματία που ήθελε τη «μεγάλη ζωή»

Εισαγγελική έρευνα για γνωστό Ροδίτη επιχειρηματία που ήθελε τη «μεγάλη ζωή»

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει με τις ενέργειές του γνωστός  επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Ρόδο που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στη Νέα Υόρκη.

Τι και αν ο δήμαρχος του νησιού του είχε κοινοποιήσει επιστολή που εξυμνούσε  τον εν λόγω επιχειρηματία με αφορμή τη συνεργασία του με διάσημο Αμερικανό chef της Αμερικής, τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να έρθουν και ήταν γκρίζα, ρίχνοντας τη σκιά τους στην εικόνα που εκείνος επιδίωκε με τόση προσπάθεια να δημιουργήσει Για άγνωστους μέχρι στιγμής- ή μήπως όχι;- λόγους , μετά από δυο μήνες ο καταξιωμένος chef διέκοψε τη συνεργασία και μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε πλέον καμία σχέση με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, αφού ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε κάνει παύση πληρωμών τόσο στο προσωπικό όσο και στους προμηθευτές, που είχαν έρθει πλέον σε μεγάλη απόγνωση.

Και σαν να μην έφτανε αυτό το κακό, οι πληροφορίες του Znews αναφέρουν ότι έχει διαταχθεί ήδη εισαγγελική έρευνα για τη συγκεκριμένη επιχείρηση εστίασης- τα αποτελέσματά της θα γίνουν σύντομα γνωστά.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί.  Ήδη υπάρχουν  δικαστικές αποφάσεις και για το τελευταίο εστιατόριο που του έχει απομείνει λόγω κακοδιαχείρησης (ξανά) με συνέπεια τη συσσώρευση υπέρογκων χρεών που δεν μπορούν να καλυφθούν, ενώ παράλληλα ο ίδιος φαίνεται πως προσπαθεί να ελέγξει -χωρίς αποτέλεσμα- τις αγωγές εξώσεων σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασής του.

Τα πανάκριβα δώρα στις ερωμένες του

Όπως είναι φυσικό,  απελπισμένοι οικογενειάρχες άνθρωποι που εργάζονται στα εστιατόρια τον κυνηγούν νομικά καθώς  ενώ εκείνοι παρέμεναν απλήρωτοι για μήνες , ο «πρεσβευτής» της Ρόδου, όπως αρέσκεται να το αποκαλούν, ξόδευε χωρίς σταματημό τους μισθούς τους σε πανάκριβα δώρα- δημιουργίες υψηλής ραπτικής, και λοιπές πολυτέλειες- για γνωστή κυρία της Ρόδου η οποία βρισκόταν στη Νέα Υόρκη μαζί του. Φυσικά η συγκεκριμένη γυναίκα δεν ήταν η μόνη που έκανε ακριβή ζωή σαν jet setter  καθώς, αφού o «ζωηρός« παντρεμένος κύριος έκανε και άλλες παράλληλες σχέσεις – μέχρι και αόριστες προτάσεις γάμου σκορπούσε!-  δηλώνοντας φυσικά ελεύθερος. Εκτός όμως από τη σύζυγο, άνθρωποι από το περιβάλλον του λένε ότι ήταν και ταυτόχρονα αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα!

Φυσικά, η «μεγάλη ζωή» συνεχιζόταν και  κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του «επιφανούς» επιχειρηματία, με νοικιασμένα κότερα, ακριβά ξενοδοχεία και εκείνος προσπαθούσε να φαίνεται ως ο μεγάλο ευεργέτης της Ρόδου. Πολλοί όμως δεν είχαν ξεχάσει, ότι τα καμώματά του δεν ήταν καινούρια, αλλά είχε κάνει τα ίδια και πριν από μερικά χρόνια με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από τη Ρόδο κυνηγημένος από τους πιστωτές του. Αλλά δυστυχώς, ο ίδιος δεν έμαθε από τα λάθη του και κατάφερε να πείσει άλλους ανθρώπους να τον χρηματοδοτήσουν και να συνεργαστούν μαζί του, ώστε να αποκαταστήσει την εικόνα του. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως δεν θα καταφέρει εύκολα να ξεφύγει αφού τα «θύματά» του δηλώνουν ότι δεν θα ηρεμήσουν αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη…..