Ηθοποιός νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί
Κοινωνία

Ηθοποιός νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί

Ηθοποιός νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί

Η υπόθεση βιασμού ενός 27χρονου οδηγού ταξί, από 29χρονο ηθοποιό ήρθε στη δημοσιότητα, έπειτα από ανακοίνωση της αστυνομίας. Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελοκήπους. Ο δράστης φαίνεται πως έριξε στον καφέ του οδηγού κάποια ουσία, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσεις τις αισθήσεις του. Όταν ο 27χρονος συνήλθε, βρήκε τον 29χρονο πελάτη του αναίσθητο στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ο οδηγός τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και ο ίδιος άρχισε να νιώθει ναυτία, ενώ λίγο αργότερα έκανε εμετό. Προσπαθώντας να θυμηθεί τι είχε συμβεί και έπειτα από παρότρυνση των γιατρών, υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση. Από αυτή, προέκυψε πως είχε καταναλώσει κάποια χημική ουσία και είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το μόνο που φαίνεται να θυμάται το θύμα, είναι τον πελάτη του να του χαϊδεύει το πόδι. Στη συνέχεια ξεκούμπωσε το πουκάμισό του και έριξε κάποιο υγρό στο σβέρκο του. Έκτοτε, έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες και ανέκτησε αρκετή ώρα αργότερα. Τότε που βρήκε τον βιαστή του αναίσθητο στο κάθισμα του συνοδηγού.

Τα ευρήματα στην τσάντα του δράστη

Στην τσάντα του δράστη, οι αρχές βρήκαν μεθαμφεταμίνες, ποσότητες ναρκωτικής ουσίας Sisha – η λεγόμενη και “κοκαΐνη των φτωχών” που περιέχει υγρά μπαταρίας – και ένα μπουκαλάκι με «jungle juice». Το τελευταίο, είναι ένα κοκτέιλ αλκοολούχων ποτών, που παίρνει την ονομασία του από την επίδραση που έχει σε όσους το καταναλώνουν. Λέγεται πως στόχος του είναι να βγάλει τα ζωώδη ένστικτα όσων το δοκιμάζουν. Επίσης, στην τσάντα του βρέθηκαν, γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου, δονητές κλπ.

Ο δράστης αφού άφησε αναίσθητο το θύμα του, τον σοδόμισε όπως φαίνεται με τον κολποδιαστολέα και δονητές και τον βίασε.  Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του βιαστή έχουν δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.