Καλλιθέα: «Σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω»
Κοινωνία

Καλλιθέα: «Σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω»

Καλλιθέα: «Σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω»

Ανατριχιαστική η περιγραφή του δράστη για την επίθεση με τσεκούρι στην πρώην σύζυγό του

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή του 67χρονου ταξιτζή που επιτέθηκε με τσεκούρι στην 54χρονη πρώην σύζυγό του στην Καλλιθέα.

Ο δράστης έδωσε κατάθεση για την επίθεση και προκαλεί σοκ με τα όσα είπε:φω

«Την είδα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία. Άνοιξα γρήγορα το βήμα μου για να την προλάβω. Άρχισα να την φωνάζω με το όνομά της, τότε αυτή γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε ‘πάλι εδώ είσαι ρε π…’. Μόλις με αποκάλεσε έτσι τα ‘χασα και θόλωσε το μυαλό μου, γύρισα και την χτύπησα με την πίσω μεριά του τσεκουριού κυρίως στο κεφάλι. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και τότε την χτύπησα πάλι με την κοφτερή μεριά που έχει το τσεκούρι. Αυτή έπεσε κάτω».

Ο δράστης, όπως είπε στους αστυνομικούς, μόλις αντίκρισε την 54χρονη τραυματισμένη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Βλέποντας τα αίματα θόλωσα και νομίζοντας ότι θα της δημιουργήσω μόνιμο πρόβλημα, όπως παράλυση, σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω και συνέχισα τα χτυπήματα. Αφού τη χτύπησα περίπου τέσσερις φορές σκέφτηκα να πάω στις γραμμές του τρένου και να πέσω να σκοτωθώ επιτόπου και άρχισα να χτυπάω με το τσεκούρι το κεφάλι μου».

Ήθελε να της δώσει τη χαριστική βολή

Αυτό που σόκαρε τους άνδρες της ασφάλειας που πήραν κατάθεση από τον 67χρονο ήταν τα λόγια του, όταν τους αποκάλυψε ότι προσπάθησε να της δώσει το χαριστικό χτύπημα.

«Τότε άκουσα κάτι να λέει και, αφού ζούσε, την ξαναχτύπησα με το τσεκούρι για να πεθάνει. Έβλεπα ότι είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και προσπαθούσαν να μου πάρουν το τσεκούρι από τα χέρια και εγώ το κουνούσα για να το βλέπουν και να απομακρυνθούν».

Η γυναίκα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, μετά από τη μάχη των γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

https://streamable.com/3wpfg1