Καιρός: Άλλη μια συννεφιασμένη Κυριακή
Κοινωνία

Καιρός: Άλλη μια συννεφιασμένη Κυριακή

Καιρός: Άλλη μια συννεφιασμένη Κυριακή

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να αποτελέσουν το σκηνικό του καιρού για την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Για την ακρίβεια, περιμένουμε λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και πιθανόν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τοπικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά τις βραδινές ώρες.

Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τοπικά παγετός θα σημειωθεί τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Μέτριοι άνεμοι σε Αιγαίο και Ιόνιο

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 6 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 10 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 18 βαθμούς στην Κρήτη, 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Συννεφιές στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις όπου βαθμιαία θα πυκνώσουν και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά και νότια μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.