Καιρός: Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη
Κοινωνία

Καιρός: Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη

Καιρός: Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη

Ηπιότερος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, με αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους θα είναι πυκνότερες.

Ταυτόχρονα, θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Αιγαίο, στη Χαλκιδική, στην Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και από το απόγευμα και στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά.

Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Κρύο και μέτριοι άνεμοι

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 7 έως 15, στην Ήπειρο από 5 έως 18, στη Θεσσαλία από 8 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 11 έως 17 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 19.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε δυτικούς και νοτιοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Πιθανότητα βροχής σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, ενώ θα υπάρξει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχοπτώσεων, κυρίως για τα βόρεια του νομού.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης.

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες.

Υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχοπτώσεων το μεσημέρι και απόγευμα, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.