Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με πιθανότητα καταιγίδων την Παρασκευή
Κοινωνία

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με πιθανότητα καταιγίδων την Παρασκευή

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με πιθανότητα καταιγίδων την Παρασκευή

Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος στα ηπειρωτικά

Τοπικές βροχές ή όμβροι και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται στη Δυτική Μακεδονία και στα ορεινά ηπειρωτικά την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται αρχικά στη Δυτική Μακεδονία και σταδιακά μετά το πρωί στα βορειοανατολικά και στα ορεινά ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές ή όμβροι και ενδεχομένως καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στη Δυτική Μακεδονία και από το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά.

37άρια στα ηπειρωτικά της χώρας

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 19 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 37, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 30, και στην Κρήτη από 19 έως 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και πρόσκαιρα κατά τοπους έως 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και από το πρωί έως το απόγευμα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι μεταβαλλόμενοι έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.