Κολωνός – Ξάδερφος μητέρας 12χρονης: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα παιδικά της χρόνια!»
Κοινωνία

Κολωνός – Ξάδερφος μητέρας 12χρονης: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα παιδικά της χρόνια!»

Κολωνός – Ξάδερφος μητέρας 12χρονης: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα παιδικά της χρόνια!»

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών γύρω από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό προκειμένου να έρθουν στο φως όλα τα στοιχεία της δράσης του Ηλία Μίχου αλλά και όσων σχετίζονται με τους συστηματικούς βιασμούς της ανήλικης.

Για πρώτη φορά ο πρώτος ξάδερφος της μητέρας της 12χρονης έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στο Tlive για τα δύσκολα χρόνια που τη σημάδεψαν ενώ τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι εμπλέκεται η ίδια στην εκπόρνευση της κόρης της.

«Εγώ πιστεύω ότι η μητέρα της, παρ’ όλο που έχει περάσει και πάρα πολύ δύσκολα. Όταν λέμε πολύ δύσκολα δεν μπορείτε να φανταστείτε τα παιδικά της χρόνια δηλαδή. Φανταστείτε την ίδια κατάσταση που είναι η οικογένειά της, έχει περάσει και αυτή.

Όχι όμως με ναρκωτικά και τέτοια. Ήταν ο πατέρας της εθισμένος στο αλκοόλ, τότε. Δούλευε βέβαια ο άνθρωπος, προσπαθούσε δεξιά και αριστερά για κάποια πράγματα, αλλά ταυτόχρονα ήταν εθισμένος στο αλκοόλ, πέρναγαν πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πολλά παιδιά σε ένα πάρα πολύ μικρό σπίτι, δηλαδή το ίδιο πράγμα ακριβώς.

Πολλή φτώχεια, πάρα πολλή φτώχεια και απορώ γιατί όλα τα άλλα παιδιά βρήκαν τον δρόμο τους, εκείνη κατά κάποιο τρόπο κατάφερε να το σκάσει και να καταλήξει τελικά στο ίδιο πράγμα. Κλέφτηκε στα 16 της η ξαδέρφη μου με τον σύζυγό της τότε, γιατί ήταν μικρό παιδί, δεν είναι πολύ μεγάλος. Και κλέφτηκε με τον πατέρα των παιδιών».

Σε άλλο σημείο δήλωσε:

«Κλέφτηκε με τον πατέρα των παιδιών της, πήγε δυο φορές ο θείος μου και τη γύρισε στο νησί και ξανά εκείνη πίσω. Μετά είχαν μείνει για λίγο στην (…), αλλά δεν ήταν καθόλου ήσυχος ο σύζυγος, έβαλαν λυτούς και δεμένους να μην τον βάλουν φυλακή. Τελικά τα μάζεψαν και πήγαν πάλι στην Αθήνα».

«Δεν νομίζω να το ήξερε, δεν νομίζω να το έκανε, δεν υπάρχει περίπτωση. Για μας. Δηλαδή δεν το πιστεύω αυτό. Αν δείτε τα παιδιά, όλα τα αδέλφια της, παρ’ όλο που έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ δύσκολα, είναι όλα αξιόλογα παιδιά και έχουν όλοι τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους».