Κόντρα εκτός ελέγχου/Νουλέζας: “Θα έχουμε βεντέτα” – Κούγιας: “Θα αναγκαστώ στο τέλος να προσφύγω στη Δικαιοσύνη”
Κοινωνία

Κόντρα εκτός ελέγχου/Νουλέζας: “Θα έχουμε βεντέτα” – Κούγιας: “Θα αναγκαστώ στο τέλος να προσφύγω στη Δικαιοσύνη”

Κόντρα εκτός ελέγχου/Νουλέζας: “Θα έχουμε βεντέτα” – Κούγιας: “Θα αναγκαστώ στο τέλος να προσφύγω στη Δικαιοσύνη”

Οι δύο δικηγόροι εξαπέλυσαν δριμείες επιθέσεις από διαφορετικά κανάλια

Kόντρα δίχως τέλος που πήρε πλέον και προσωπική διάσταση φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βασίλη Νουλέζα, τον συνήγορο της 33χρονης και τον Αλέξη Κούγια, τον συνήγορο της οικογένειας της 10χρονης έπεσε θύμα απαγωγής και εκμετάλλευσης από την 33χρονη σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Ο Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου διέψευσε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι υπήρξε πρόταση συμβιβασμού και εξήγησε ποιος ήταν ο επιχειρηματίας και πώς έχουν τα πράγματα.

“Ο κ. Κούγιας διέπραξε ένα σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, δημοσιοποίησε το περιεχόμενο μιας ιδιωτικής συνομιλίας” και εξήγησε ότι τηλεφώνησε στον ποινικολόγο μετά τα προσβλητικά λόγια είπε για εκείνον.

Ο επιχειρηματίας επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια αυτοβούλως για να συζητήσουν τα περί Σούπερ Λιγκ. “Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Αυτό το τηλεφώνημα το αξιοποίησε και πέρασε από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Με είχε καλέσει να καθορίσουμε κάποια συνάντηση. Για το αντικείμενο πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Κούγια” είπε.

Ο κ. Νουλέζας έκανε και μια δήλωση “βόμβα” ότι θα παραιτηθεί από συνήγορος της 33χρονης εάν αποδειχτεί ότι πίσω της κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

https://streamable.com/3acprq

“Θα έχουμε βεντέτα και δεν φοβάμαι να τον αντιμετωπίσω”

Ο κ. Νουλέζας προχώρησε και σε βαρύτερους χαρακτηρισμούς και αιχμές για τον Αλέξη Κούγια.

“Είδα αυτήν την απέραντη ηθικολογία και μάλιστα εν απουσία μου, δεν τη δέχομαι από ένα συνάδελφο που υπερασπίστηκε τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, τον δολοφόνο του Γρηγορόπουλου. Θα έχουμε βεντέτα και δεν φοβάμαι να τον αντιμετωπίσω και θα του πω και κάτι: Με δικηγόρο που έχει σπουδάσει στη Γερμανία γερμανικό ποινικό δίκαιο να μην τα βάζει. Είναι αναξιοπρεπέστατο από έναν δικηγόρο της εμβέλειας του κ. Κούγια που εγώ τον έχω πρότυπό μου να βγαίνει και να λέει ότι έκανα οικονομική πρόταση” είπε μεταξύ άλλων.

https://streamable.com/mki5iy

Την ίδια στιγμή στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Αλέξης Κούγιας καταφερόταν εναντίον του κ. Νουλέζα δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Επανέλαβε ότι μόλις ανέλαβε την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον συνήγορο της κατηγορουμένης με το οποίο του ζητούσε να συναντηθούνε.

«Μετά από λίγη ώρα με πήρε ένας επιχειρηματίας και μου είπε ‘σε πήρε ο τάδε δικηγόρος να συναντηθείτε και να συμφωνήσετε’. Αυτή είναι η έκφραση. Μου είπε ότι επιμένει σε αυτό».

Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι την επόμενη μέρα της επικοινωνίας, του ήρθε ένα μήνυμα το οποίο χαρακτήρισε «περίεργο».

«Υπήρχε ενδιαφέρον όχι μόνο να γίνει συζήτηση αλλά να πραγματοποιηθεί και συμφωνία».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης επικοινώνησε με τον συνάδελφό του, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα υπάρξει κανένας εξωδικαστικός συμβιβασμός.

«Σε αυτήν την υπόθεση εξωδικαστικός συμβιβασμός δεν υπάρχει, και τον ρωτάω και γιατί έγινε αυτό το τηλέφωνο από τον επιχειρηματία. Μου είπε ότι αγνοούσε το τηλέφωνο που μου έκανε ο επιχειρηματίας».

https://streamable.com/aeisg1

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με την Δώρα Αναγνωστοπούλου, η δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για τις δηλώσεις Νουλέζα και του ζήτησε να τις σχολιάσει.

“Δεν θα αντιπαρατεθώ δημοσίως με κανέναν συνάδελφο. Ο καθένας έχει τη δική του νομική αξιοπρέπεια. Να δούμε στο τέλος ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό. Του έστειλα ένα μήνυμα πριν από λίγη ώρα. Και οι δικηγόροι διαπράττουν ποινικά αδικήματα. Πολύ λυπάμαι που θα αναγκαστώ στο τέλος να προσφύγω και εγώ στη Δικαιοσύνη. Δεν κυκλοφορώ με συνοδούς, αυτό εξαιτίας προσωπικής μου επιλογής.

https://streamable.com/yi7ye7