Κορονοϊός: Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταθέτουν τους μισθούς τους!
Κοινωνία

Κορονοϊός: Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταθέτουν τους μισθούς τους!

Κορονοϊός: Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταθέτουν τους μισθούς τους!

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πρωθυπουργού

Εκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον δήμαρχο Αθηναίων, τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και δίνουν τους  μισθούς τους για τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Είναι οι βουλευτές, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Αναστάστιος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης, οι οποίοι πρόκειται να δώσουν το 50% των μισθών των επόμενων δύο μηνών στον ειδικό λογαριασμό για τον κορονοϊό.

Οι αναρτήσεις τους:

“Αντιλαμβανόμενος την ατομική μου ευθύνη στο συλλογικό αυτό αγώνα όλης της χώρας, με πολύ μεγάλη χαρά, το 50% (ήμισυ) του βουλευτικού μου μισθού, για τους επόμενους δύο μήνες, θα δοθεί για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορονοϊού.

Τα ποσά αυτά θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19. Ελπίζω τα υπόλοιπα κόμματα αλλά και όσοι υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης να κάνουν το ίδιο.

Για άλλη μια φορά αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι η χώρα έχει πραγματικά Πρωθυπουργό”, ανέφερε ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

“Αποδέχομαι με χαρά και τιμή, το κάλεσμα του πρωθυπουργού να συνεισφέρω στον κοινό αγώνα κατά του αόρατου εχθρού!

Προέβην ήδη σε επικοινωνία με το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων και το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία υλοποίησης της ωραίας πρότασης! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!”, έγραψε ο Αναστάστιος Δημοσχάκης.

“Είναι αυτονόητο πως θα ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού, για κατάθεση του 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης τους επόμενους δύο μήνες στη μάχη κατά του Κορονοϊού.

Τα ποσά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19”, ήταν το μήνυμα του κυρίου Κελέτση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ