Κώστας Μπακογιάννης: “Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος…”
Κοινωνία

Κώστας Μπακογιάννης: “Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος…”

Κώστας Μπακογιάννης: “Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος…”

Η απάντηση στον σάλο που προκλήθηκε για την πλατεία Ομονοίας

Την απάντησή του στην έντονη κριτική που δέχτηκε σχετικά με τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε στην παράδοση της ανακατασκευασμένης πλέον πλατείας Ομονοίας έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στα social media.

Ο δήμαρχος Αθηναίων επωμίστηκε τις ευθύνες για την κοσμοσυρροή που προσέλκυσαν τα εγκαίνια της πλατείας και παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που δεν υπολόγισαν την υψηλή ανταπόκριση του κόσμου σε ένα γεγονός εκ των πραγμάτων πόλο έλξης του ενδιαφέροντος του κοινού.

Ενδεικτικά ανέφερε:

“Από εχτές το βράδυ, διαβάζω και ακούω πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το άνοιγμα της Ομόνοιας. Σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει διαφορετικά. Nα πούμε λίγο τι έγινε. Προφανώς δεν έγιναν εγκαίνια. Προφανώς δεν έγινε καμία φιέστα. Δεν κάναμε ομιλίες, δεν κάναμε δηλώσεις. Εγώ ο ίδιος ήρθα για λίγα λεπτά, για να δω το συντριβάνι να ανοίγει και η Δημοτική Αστυνομία ήταν εδώ. Μάλιστα, με μεγάφωνα ζητούσε από τον κόσμο να κρατήσει μέτρα και αποστάσεις”.

“Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος, γιατί δεν προβλέψαμε πως όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια και περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος”, πρόσθεσε.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις