Κρίστιαν Έρικσεν: Το πρώτο μήνυμα του Δανού ποδοσφαιριστή μέσα από το νοσοκομείο
Κοινωνία

Κρίστιαν Έρικσεν: Το πρώτο μήνυμα του Δανού ποδοσφαιριστή μέσα από το νοσοκομείο

Κρίστιαν Έρικσεν: Το πρώτο μήνυμα του Δανού ποδοσφαιριστή μέσα από το νοσοκομείο

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του στην Gazzetta dello Sport

Ένα σοβαρό επεισόδιο είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Euro ανάμεσα στη Φινλανδία και τη Δανία, o ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Έρικσεν, που κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αμέσως δέχτηκε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή την στιγμή. Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο κι ανυπομονεί να επιστρέψει στο γήπεδο για να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του στην Εθνική Δανίας στο Euro 2020.

Μάλιστα, ο Δανός χαφ είναι σε καλή διάθεση και φρόντισε να στείλει το πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο μέσω του ατζέντη και φίλου του, Μάρτιν Σουτς.

Ο εκπρόσωπος του μετέφερε τις δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport. «Μιλήσαμε το πρωί (σ.σ. της Κυριακής). Γελούσε και ήταν σε καλή διάθεση. Αυτό είναι αισιόδοξο. Όλοι θέλουμε να καταλάβουμε τι του συνέβη, όπως και ο ίδιος. Οι γιατροί τον υποβάλλουν σε εξονυχιστικές εξετάσεις και θα χρειαστεί χρόνο», τόνισε.

Και συνέχισε: «Είναι πολύ χαρούμενος γιατί κατάλαβε πόση πολλή αγάπη δέχτηκε από όλο τον κόσμο. Ειδικά τον συγκίνησαν τα μηνύματα της Ίντερ και των φιλάθλων της. Ο Κρίστιαν δεν τα παρατά και ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του ευχαριστούν τους πάντες για τη συμπαράσταση».

Τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο, ο παίκτης θα πρέπει να ξεκουραστεί. «Έχει δίπλα του τη σύζυγό του και τους γονείς του. Θα μείνει στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, ίσως και την Τρίτη. Θέλει όμως να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του στον αγώνα με το Βέλγιο την Πέμπτη».