Κρήτη: 58χρονος κακοποίησε σεξουαλικά την 11χρονη ανιψιά του
Κοινωνία

Κρήτη: 58χρονος κακοποίησε σεξουαλικά την 11χρονη ανιψιά του

Κρήτη: 58χρονος κακοποίησε σεξουαλικά την 11χρονη ανιψιά του

Η εξομολόγηση της 11χρονης στη δασκάλα της

Μία νέα τραγωδία είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες, όταν έγινε γνωστή η σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης στην Κρήτη.

Ο 58χρονος θείος της 11χρονης είχε την κηδεμονία της μετά τον θάνατο του πατέρα της από απαγορευμένες ουσίες.

Η γιαγιά της μικρής μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS και ανέφερε πως αγωνιά για το που είναι τώρα η μικρή καθώς μετά τις καταγγελίες της έχει πάει σε ίδρυμα.

Τις φρικιαστικές αποκαλύψεις έκανε η ίδια η 11χρονη και τις καταγγελίες της πραγματικά δεν τις χωράει ανθρώπινος νους.

«Πρόκειται για μία δυσάρεστη ιστορία. Το παιδί αυτό υιοθετήθηκε από τον θείο του, βρισκόταν σε ένα ουσιαστικά άρρωστο περιβάλλον. Πέθανε ο πατέρας του, είχε μπλέξει με ναρκωτικά το ίδιο και η μάνα εξαφανισμένη, οπότε το υιοθέτησε ο θείος του.

Εκείνος έκανε πρώτα οικογένεια δική του και μετά έγινε ανάδοχος. Το παιδί δεχόταν βία, τις τελευταίες ημέρες μίλησε στις δασκάλες του. Η κακοποίηση ξεκίνησε προφανώς τα τελευταία χρόνια.

Τον εγκατέλειψε η σύζυγος του αυτόν γιατί κατηγορείται και για άλλα αδικήματα, όπως οπλοκατοχή», δήλωσε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μανώλης Μακράκης.

Ο θείος από την άλλη αρνείται τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος του υποστηρίζοντας πως η μικρή λέει όσα λέει επειδή όταν έκανε αταξίες την χτυπούσε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω: