Κρήτη: Ιερέας χαστούκισε και δάγκωσε αστυνομικούς
Κοινωνία

Κρήτη: Ιερέας χαστούκισε και δάγκωσε αστυνομικούς

Κρήτη: Ιερέας χαστούκισε και δάγκωσε αστυνομικούς

Δικάζεται σήμερα στο αυτόφωρο ο ιερέας που φέρεται ότι χαστούκισε και δάγκωσε αστυνομικούς που τον συνέλαβαν να οδηγεί ανάποδα σε δρόμο του Ηρακλείου. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για αντίσταση, εξύβριση, απειλή, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, σωματική βλάβη και άλλες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr, ο ιερέας, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, γρονθοκόπησε έναν αστυνομικό στο κεφάλι, ενώ δάγκωσε έναν άλλον στο χέρι, μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ο ιερέας φέρεται να εκτροχιάστηκε όταν πλέον οι αστυνομικοί τού κοινοποίησαν τα πρόστιμα που του είχαν επιβάλλει. Νωρίτερα είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος ένα αγροτικό. Διέσχισε μάλιστα, ανάποδα την οδό 1821 και την λεωφόρο Δικαιοσύνης, προκαλώντας αναστάτωση σε πεζούς και άλλους διερχόμενους οδηγούς. Φέρεται να ενεπλάκη και σε τροχαίο, στο οποίο δεν  σταμάτησε. Έτσι ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν υπηρεσία στο κέντρο του Ηρακλείου.

Και ενώ ο ιερέας έδειξε να είναι συνεργάσιμος όταν κατά τον αρχικό έλεγχο των αστυνομικών, βγήκε εκτός εαυτού όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό Μέγαρο. Εκεί του επεβλήθη πρόστιμο και  μηνυτήρια αναφορά για οδήγηση υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Κατηγορείται ότι άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς και να προβάλλει αντίσταση. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα λόγω μέθης. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικούς, ο ιερέας φέρεται να μην ήξερε ούτε καν αν βρισκόταν στο Ηράκλειο.

Φωτογραφία Αρχείου