Κρήτη: Οδηγούσε για χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα (vid)
Κοινωνία

Κρήτη: Οδηγούσε για χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα (vid)

Κρήτη: Οδηγούσε για χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα (vid)

"Άγιο" είχαν όσοι βρέθηκαν μπροστά του

“Πάγωσαν” όσοι είδαν το βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα με οδηγό στον ΒΟΑΚ της Κρήτης, ο οποίος οδηγούσε για χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα.

Οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές στην σκέψη της τραγωδίας που θα είχε προκληθεί, εάν προκαλείτο σύγκρουση μεταξύ του οχήματος και των υπολοίπων οδηγών που τύχαινε να περάσουν από το σημείο.

Στο βίντεο, που ανέβασε στο διαδίκτυο οδηγός από το άλλο ρεύμα, φαίνεται το συγκεκριμένο ΙΧ να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης.

Οι οδηγοί, που είχαν κατεύθυνση από τη Χερσόνησο προς το Ηράκλειο, παρατήρησαν το αυτοκίνητο να κινείται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος και προσπαθούσαν επί 10 λεπτά με κορναρίσματα να “αφυπνίσουν” τον οδηγό, αλλά και να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους ανυποψίαστους οδηγούς που είχαν κατεύθυνση από το Ηράκλειο προς τη Χερσόνησο για τον κίνδυνο που ερχόταν ολοταχώς κατά πάνω τους.

Σε κάποια στιγμή ακούγεται σαστισμένος ο οδηγός να λέει “θα μας πάει μέχρι το Ρέθυμνο”, ενώ η καταγραφή του έχει διάρκεια σχεδόν 8 ολόκληρα λεπτά.

Ο οδηγός του “τρελού” ΙΧ σταμάτησε τη σοκαριστική πορεία του, μόνο όταν συνάντησε το  μπλόκο, που έστησε περιπολικό, πριν τον κόμβο του αεροδρομίου.