Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Znews για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Znews για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Znews για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

Ένα μεγάλο ταξίδι κέρδισαν τέσσερις υπερτυχεροί αναγνώστες του Znews.gr μέσα στις γιορτές. Δύο αναγνώστες στο Facebook και το Instagram του ZNEWS.GR, ήταν εκείνοι που έπειτα από κλήρωση κέρδισαν από ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Κωνσταντινούπολη.

View this post on Instagram

#ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα έως τις 28/12 και μπες στην μεγάλη κλήρωση όπου 1 νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Κωνσταντινούπολη* Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό: 1. Κάνε FOLLOW το @znews.gr 2. Κάνε COMMENT στο post του διαγωνισμού Ο νικητής θα ανακοινωθεί με comment στο post του διαγωνισμού και θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα. *περιλαμβάνει μόνο αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα μετ’ επιστροφής Όροι διαγωνισμού στο www.znews.gr/ori-diagonismou • • #diagonismos #istanbul #znewsgr #diagonismoi #athens #greece

A post shared by ZNEWS.GR (@znews.gr) on

Ταξιδέψτε στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου και την μεγαλύτερη πόλη της σύγχρονης Τουρκίας. Περιπλανηθείτε στην πρωτεύουσα τεσσάρων αυτοκρατοριών και κέντρο του ελληνικού πολιτισμού για περισσότερα από χίλια χρόνια. Απολαύστε τη βόλτα σας στον Βόσπορο και δείτε από κοντά ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία του παγκόσμιου πολιτισμού, το ναό της Αγιάς Σοφιάς.

Γυρίστε τις ιστορικές περιοχές της Πόλης, με τα σημαντικά μνημεία, που ανήκουν από το 1985 στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ανακαλύψτε τις μυστηριακές υπαίθριες αγορές και δοκιμάστε τα φημισμένα φαγητά και γλυκά της τουρκικής παράδοσης.

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί ώστε να παραλάβουν το δώρο τους.