Μενίδι Αμφιλοχίας: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος 29χρονος Τάσος Κόπανος
Κοινωνία

Μενίδι Αμφιλοχίας: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος 29χρονος Τάσος Κόπανος

Μενίδι Αμφιλοχίας: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος 29χρονος Τάσος Κόπανος

Επίλογος στην τραγωδία

Ο Τάσος Κόπανος είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της ξαφνικής κακοκαιρίας την Πέμπτη 26 Αυγούστου, ενώ είχε πάει για ψάρεμα με έναν φίλο του, στη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου του Δήμου Αμφιλοχίας.

Δυστυχώς οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη, καθώς το πρωί της Τετάρτης 1ης Σεπτεμβρίου ο 29χρονος εντοπίστηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά, σε όρμο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι του Μενιδίου.

Τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες από το Λιμενικό, όπως και εθελοντικά από ψαράδες και από ιδιοκτήτες drones, ενώ στις έρευνες τις πρώτες ημέρες συμμετείχαν και άλλα εναέρια μέσα όπως το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας.

Σημειώνεται ότι από το Λιμενικό οι αναζητήσεις είχαν πάρει παράταση 24 ωρών και σταμάτησαν με τη δύση του ηλίου την Δευτέρα 30 Αυγούστου, ενώ οι εθελοντές ψαράδες συνέχιζαν τις έρευνες, μετά και από τις εκκλήσεις συγγενών του αδικοχαμένου 29χρονου.

Ο νεαρός που κατάγεται από την Ευρυτανία βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στο Μενίδι Αμφιλοχίας μαζί με φίλους του, όταν το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου αποφάσισε μαζί με έναν από αυτούς να πάνε για ψάρεμα, όμως ξέσπασε το ξαφνικό μπουρίνι, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 29χρονος έπεσε από τη βάρκα, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Πηγή: karvasaras.gr