Mητέρα Ρούλας: Άγρια κόντρα στο Live News – Γιατί απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά; «Ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ» – Η αποκάλυψη ότι συγγενής κακοποίησε την Τζωρτζίνα
Κοινωνία

Mητέρα Ρούλας: Άγρια κόντρα στο Live News – Γιατί απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά; «Ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ» – Η αποκάλυψη ότι συγγενής κακοποίησε την Τζωρτζίνα

Mητέρα Ρούλας: Άγρια κόντρα στο Live News – Γιατί απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά; «Ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ» – Η αποκάλυψη ότι συγγενής κακοποίησε την Τζωρτζίνα

Το Twitter αντέδρασε και η Ναταλία Γερμανού!

Ένα ρεπορτάζ του Live News για τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, πυροδότησε την οργή της και την παρέμβασή της στην εκπομπή δηλώνοντας ότι θα κινηθεί νομικά.

Το θέμα που παρουσίασε από την Πάτρα η ρεπόρτερ Ελένη Ασημακοπούλου είχε να κάνει με μία οικογενειακή φίλη της μητέρας που μίλησε για τη γνωριμία της μητέρας της 33χρονης με την μετέπειτα σπιτονοικοκυρά της.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου εργαζόταν στο Δήμο Πατρών στην υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» από το 2012. Όταν το 2014 έγινε η καταγγελία περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας η μητέρα της 33χρονης εργαζόταν ακόμα εκεί μέχρι που πέθανε η Μαλένα.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι όταν πέθανε η Μαλένα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεκίνησε να παίρνει αναρρωτικές άδειες από δύο συγκεκριμένους γιατρούς και στη συνέχεια πήρε άδεια ενός έτους άνευ αποδοχών.

Η μαρτυρία της φίλης

Η κ. Χριστίνα, φίλη της οικογένειας,  ανέφερε ότι η μητέρα της 33χρονης ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς.

«Το 2012 επειδή ξέραμε την οικογένεια γνωρίζαμε ότι η μητέρα της κ. Πισπιρίγκου δούλευε στον Δήμο.

Μόνη της μας είχε αναφέρει ότι δούλευε σε μία κυρία, φρόντιζε την κυρία Ευγενία. Της πήγαινε φάρμακα και ότι χρειαζόταν.

Όταν παντρεύτηκε η Ρούλα, μίλαγε με την κυρία Ευγενία και της είπε “εάν θέλει μπορεί να έρθει να με προσέχει και να της γράψω το σπίτι επάνω να μείνουν”.

Παντρεύτηκε το παιδί και πήγαν εκεί να μείνουν και φρόντιζε η Ρούλα την ηλικιωμένη. Η μαμά της όμως ήταν η πρώτη που φρόντιζε την κυρία Ευγενία.

Τη λυπήθηκε η κ. Ευγενία που ήταν έγκυος», είπε.

Η καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Η γυναίκα που μίλησε στο Live News αναφέρθηκε και στην καταγγελία που έγινε για κακοποίηση της Τζωρτζίνας αφήνοντας αιχμές περί συγκάλυψης.

«Από τη στιγμή που η μητέρα δουλεύει στον δήμο σε έναν τομέα αν γινόταν η καταγγελία, μήπως έχει γίνει κάποια συγκάλυψη; Ο πατέρας της Ρούλας δούλευε και αυτός στον δήμο».

Όπως ανέφερε και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η καταγγελία δεν έχει γίνει από γείτονα για λόγους εκδικητικούς όπως ισχυριζόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά από άλλο πρόσωπο που γνώριζε καταστάσεις, που γνώριζε ότι το παιδί είχε σημάδια από ξυλοδαρμούς και με μία στοιχειώδη έρευνα από κοινωνικό λειτουργό θα έδειχνε ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης.

«Μας είπαν χαρακτηριστικά ότι “Λίγο εάν σηκώναν την μπλούζα του κοριτσιού θα το καταλάβαιναν αμέσως” όμως δεν έγινε έρευνα. Ο κοινωνικός λειτουργός που διενέργησε τον έλεγχο ελέγχεται για άλλες παρατυπίες », τόνισε ο ρεπόρτερ.

Η παρέμβαση της μητέρας της Ρούλας

Η μητέρα της 33χρονης παρενέβη στην εκπομπή με άγριες διαθέσεις.

«Αυτές οι ανακρίβειες και αυτά τα ψέματα πώς μπορείτε και τα βγάζετε; Να μου φέρετε την κυρία Ασημακοπούλου και να γυρίσει η μάρτυρας να δείξει το πρόσωπό της.

Είμαι στον δήμο από το 2000. Ήμουν στο “Κατ’ οίκον υποστήριξη”. Μετά από μεγάλο ατύχημα, είναι χρόνια η πάθησή μου, πήρα την άνευ αποδοχών γιατί ξεπέρασα τους μήνες που μπορούσα να πάρω άδεια.

Η συνάδελφος αυτή γιατί δεν βγαίνει με το πρόσωπό της; Τι φοβάται;»

«Τις απειλές φοβάται, την απειλούσε η Ρούλα» είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Θα κινηθώ νομικά για τις ανακρίβειες και με έναν μάρτυρα γυρισμένη πλάτη ενώ εκθέτετε εμένα με φωτογραφία μου» είπε οργισμένη η μητέρα και επιτέθηκε και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα!» του είπε.

Απαντώντας για την καταγγελία περί κακοποίησης είπε: «Το ίδιο μου το παιδί πήρε το παιδί της που το είχε αφήσει σε πολύ συγγενικό πρόσωπο και το βρήκε μελανιασμένο. Το πήγε στο Καραμανδάνειο. Και έγινε δύο φορές. Ψάξτε και βρείτε».

Ανέφερε μάλιστα ότι η ίδια η Ρούλα είχε μιλήσει στο Χαμόγελο του παιδιού. «Εγώ αύριο θα κινηθώ στον δήμο και θα βρω ποιος πήγε. Η καταγγελία δεν ήταν από το δικό μας περιβάλλον, ήταν από πρώην κοπέλα που ο Μάνος είχε σχέση».

Η μητέρα της 33χρονης επανέλαβε ότι θα δεχτούν μήνυση η ρεπόρτερ Ελένη Ασημακοπούλου και η μάρτυρας που είχε μαζί της, η οποία της είπε ότι έχει απειλήσει τον ανιψιό της.

«Είχε το θράσος και πήρε τηλέφωνο. Άρχισε να μας βρίζει. Όλες αυτές τις ημέρες ζούμε μία κατάσταση… Όταν παίρνουν και απειλούν δεν είναι εύκολο. Απείλησε τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τον ανιψιό μου», είπε λυγίζοντας.

«Κάθε φορά που κάτι φαίνεται όταν σηκώνουμε την κουβέρτα βρίσκουμε 100 πράγματα από κάτω και έρχεται στο μυαλό μου πώς αυτό το παιδί από μωρό ακόμα κακοποιείτο» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Στο Twitter φυσικά επικράτησε φρενίτιδα!