Μητέρα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη: «Κατακρεούργησαν τα παιδιά μου…»
Κοινωνία

Μητέρα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη: «Κατακρεούργησαν τα παιδιά μου…»

Μητέρα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη: «Κατακρεούργησαν τα παιδιά μου…»

Όσα είπε στο Live News

Σοκ προκάλεσε η βιαιότητα της επίθεσης των δύο ανήλικων αδερφών σε σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια.

Τα στοιχεία σύντομα οδήγησαν τα βήματα των αστυνομικών σε εκείνους και ήδη οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Στην εκπομπή Live News μίλησε η μητέρα τους κάνοντας λόγο για απρόκλητη επίθεση σε πρώτο χρόνο από τον 53χρονο. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, εκείνος χειροδίκησε πρώτος απέναντι στον μεγάλο της γιο, έκανε bullying στα παιδιά και με αυτή του τη συμπεριφορά οδήγησε στις σοκαριστικές εξελίξεις.

Υποσχέθηκε δε να κάνει ό,τι μπορεί για να βγει η πραγματική αλήθεια στην επιφάνεια προκειμένου να σταματήσει η ανθρωποφαγία εναντίον τους.

«Παλεύω να βγει η αλήθεια. Ξέρω τι παιδιά έχω γι΄αυτό και παλεύω. Από εκεί και πέρα, ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και να βγει να πει την αλήθεια. Ζητάω “συγγνώμη” σαν μάνα για τα παιδιά μου αλλά οδηγήθηκαν σε αυτή την πράξη  κατόπιν απειλής, bullying και “μπουκέτου” του κυρίου. Έχωσε “μπουκέτο” στον μεγάλο, κορόιδευε τα σιδεράκια που φορούσε, τα απειλούσε ότι έχει κάτι στην τσέπη του, έβρισε το σπίτι τους».

«Να βγει ο κύριος και να αναλογιστεί την ευθύνη του. Ας αναλογιστεί τι έκανε στην οικογένεια, στα παιδιά και στο μέλλον τους επειδή ήθελε να το παίξει τραμπούκος. Τους έκανε bullying, τους έβρισε το σπίτι. Τα παιδιά μου δεν είναι ούτε αλήτες, ούτε κτήνη. Αν είχα αλήτες θα ήμουν η πρώτη που θα έλεγα “τέλος”. Θα προβώ εναντίον και στον κύριο που κατέθεσε το βιντεάκι και έχει κατακρεουργήσει τα παιδιά μου. Το ξέρω ότι πουλάει όλο αυτό. Είμαστε δύο αξιοπρεπέστατες οικογένειες και θα υποστηρίξουμε τα παιδιά μας», δήλωσε μεταξύ άλλων.

https://streamable.com/hjf8g7