Νέα σοκαριστική υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους σε κάδο στην Καλαμάτα
Κοινωνία

Νέα σοκαριστική υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους σε κάδο στην Καλαμάτα

Νέα σοκαριστική υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους σε κάδο στην Καλαμάτα

Αναζητούνται οι γονείς

Μια νέα, σοκαριστική υπόθεση εγκατάλειψης νεογνού -αυτή τη φορά στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα- έγινε γνωστή.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr το μωράκι εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε κάδο στο κέντρο της πόλης και όπως όλα δείχνουν είχε γεννηθεί πριν μερικές ημέρες.

Το τοπικό δίκτυο αναφέρει ότι το μωρό είναι καλά στην υγεία του και εντοπίστηκε από γυναίκα στις 6:40 το πρωί όταν πήγε στο κάδο – πηγάδι να πετάξει τα σκουπίδια της.
Άκουσε το κλάμα του μωρού που βρισκόταν μέσα σε μια κλειστή χάρτινη σακούλα καταστήματος βρεφικών ειδών και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια γυναίκα που μένει στην περιοχή άκουσε δυο γυναίκες δίπλα στον κάδο να συνομιλούν, με τη μια όπως είπε να λέει «δε μπορώ να το κάνω, δε μπορώ να το κάνω».
Το βρέφος πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η Αστυνομία έχει αναλάβει να εντοπίσει τους γονείς που με τόση ευκολία εγκατέλειψαν το νεογνό.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, το μωρό είναι αγοράκι 5-10 ημερών, σε καλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης.

https://www.youtube.com/watch?v=oAle1IZNpMk&feature=emb_logo