Νέο στοιχείο στο «θρίλερ» της Πάτρας: Το μεγάλο ερωτηματικό για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας
Κοινωνία

Νέο στοιχείο στο «θρίλερ» της Πάτρας: Το μεγάλο ερωτηματικό για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας

Νέο στοιχείο στο «θρίλερ» της Πάτρας: Το μεγάλο ερωτηματικό για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας

Σοκαριστική η αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση της Πάτρας με τους εμπειρογνώμονες να προσπαθούν μέρα – νύχτα να δώσουν απάντηση στους αιφνίδιους θανάτους των τριών κοριτσιών που έχουν συνταράξει όλη την Ελλάδα.

Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις συνθήκες που κατέληξαν τα παιδιά συνεχίζεται. Η ειδική επιτροπή ιατροδικαστών που συστάθηκε αναλύει όλα τα δεδομένα των τριών περιπτώσεων ώστε να φανεί αν ο θάνατος προήλθε από ανθρώπινο χέρι ή από παθολογικά αίτια σε ένα ανέλπιστο και τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο Live News έφερε στο προσκήνιο ένα νέο και πολύ σημαντικό στοιχείο σχετικά με τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας λίγο πριν η μητέρα καλέσει τους γιατρούς για να επέμβουν.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία που έστειλε η ίδια η μητέρα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης, «Φως στο Τούνελ», την οποία τράβηξε στις 25 Ιανουαρίου 2021, φαίνεται ότι η μικρή Τζωρτζίνα παρουσίαζε βραδυκαρδία, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Οι υπεύθυνοι της έρευνας εστίασαν σε ένα άλλο σημείο στο λεγόμενο τρεντ, δηλαδή στη σύνοψη της κατάστασης της μικρής που επικρατούσε την προηγούμενη μισή ώρα, μετρώντας τα δεδομένα της καρδιάς και των αναπνοών του παιδιού.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η 9χρονη εμφάνισε σοβαρή για περίπου 15-20 λεπτά χωρίς η μητέρα να ειδοποιήσει κανέναν. Το συμβάν σημειώθηκε ξανά και τότε η Ρούλα Πισπιρίγγου κάλεσε σε βοήθεια. Δηλαδή το παιδί ξαφνικά έχανε τους παλμούς τους και ξαφνικά επανερχόταν σαν κάποιος να παρεμβαίνει στο σώμα της Τζωρτζίνας, ή κάποιος να πειράζει τις καρωτίδες της.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως ήταν σαν κάποιος να έκανε ένα πείραμα ώστε να εκτιμήσει την κατάσταση προτού έρθουν οι θεράποντες ιατροί.