Νέο βίντεο από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή
Κοινωνία

Νέο βίντεο από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Νέο βίντεο από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Νέο βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το ντοκουμέντο παρουσίασε στην εκπομπή “Μαζί σου“, η Τατιάνα Στεφανίδου. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του. Δευτερόλεπτα αργότερα ένας άνδρας πλησιάζει από το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβολεί εν ψυχρώ τον 46χρονο άνδρα.

Ο Γιάννης Μακρής επιχειρεί στη συνέχεια να βγει από το αυτοκίνητο και να διαφύγει. Ο εκτελεστής του, τον πλησιάζει και πυροβολεί ξανά σχεδόν εξ επαφής. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τη μαφιόζικη δολοφονία του. Ο επιχειρηματίας είχε παντρευτεί την Βικτώρια Καρύδα, η οποία έγινε περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, η σορός του Ελληνοαστραλού επιχειρηματία θα ταφεί σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Θυμίζουμε πως η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Άγιο Νεκτάριο, Βούλας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.