Νίκος Ευαγγελάτος σε Αντιδήμαρχο Σαρωνικού: «Δεν είναι ώρα να υμνούμε τα αυτονόητα»
Κοινωνία

Νίκος Ευαγγελάτος σε Αντιδήμαρχο Σαρωνικού: «Δεν είναι ώρα να υμνούμε τα αυτονόητα»

Νίκος Ευαγγελάτος σε Αντιδήμαρχο Σαρωνικού: «Δεν είναι ώρα να υμνούμε τα αυτονόητα»

«Γι'αυτό είστε εκεί για να κάνετε τον συντονισμό...»

Φωτιά ξέσπασε στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στα Καλύβια πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, την ίδια στιγμή που οι άνεμοι στην περιοχή είναι ισχυροί.

Ήδη εκκενώνεται ο οικισμός Φέριζα και το οικοτροφείο στα Καλύβια Αττικής.

Ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού Γιάννης Κυριακόπουλος μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Τα πλάνα που είδατε είναι από τα όρια του κεντρικού οικισμού που έγινε πραγματικά μια μεγάλη μάχη από τις πυροσβεστικές δυνάμεις για να μην μπει στον κύριο οικισμό της Αναβύσσου η φωτιά. Έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος για τον κύριο οικισμό.

Θέλω να ελπίζω ότι αν μας βοηθήσουν λίγο ακόμα οι συνθήκες θα μπορέσουμε να πούμε ότι αυτή η δύσκολη μέρα καταρχάς για εμάς που το βιώνουμε εδώ αλλά και για το σύνολο της χώρας θα μας βρει νικητές με όποιες απώλειες και πιο δυνατούς.

Φοβάμαι ότι, παρότι δεν έχουμε ακόμα ακριβή καταμέτρηση από το μέτωπο, δεν μπορώ να μην επιβεβαιώσω ότι έχουν καταστραφεί σπίτια και αυτοκίνητα. Το ευχάριστο είναι ότι η δημοτική αρχή πολύ γρήγορα και με έκπληξη πολλών…»

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έσπευσε να τον διακόψει εξηγώντας: «Δεν είναι ώρα τώρα για αυτά. Κύριε Αντιδήμαρχε τώρα είναι η ώρα να κάνετε τη δουλειά σας και είναι υποχρέωσή σας. Γι’αυτό είστε εκεί για να κάνετε τον συντονισμό στις δύσκολες ώρες. Δεν είναι η ώρα να υμνούμε τα αυτονόητα».