Ντόρα Μπακογιάννη: Όχημα της ασφάλειάς της σε τροχαίο με θύμα 23χρονο – «Είμαι συντετριμμένη»
Κοινωνία

Ντόρα Μπακογιάννη: Όχημα της ασφάλειάς της σε τροχαίο με θύμα 23χρονο – «Είμαι συντετριμμένη»

Ντόρα Μπακογιάννη: Όχημα της ασφάλειάς της σε τροχαίο με θύμα 23χρονο – «Είμαι συντετριμμένη»

Εγκεφαλικά νεκρός ο νεαρός, σύμφωνα με τις δηλώσεις της αδελφής του

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από τη Βουλή με θύμα έναν 23χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως έγινε γνωστό, το όχημα που συγκρούστηκε με το μηχανάκι του νεαρού ανήκε στην προσωπική φρουρά της Ντόρας Μπακόγιαννη, γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε συντετριμμένη από το τραγικό περιστατικό και εξέφρασε τη στήριξή της στην οικογένεια του άτυχου νέου και ευχές για ανάρρωση.

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσονα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με την αδελφή του 23χρονου Ιάσονα και τις δηλώσεις που παραχώρησε στον διαδικτυακό ιστότοπο, ROSA, οι βλάβες που προκλήθηκαν στον νεαρό είναι μη αναστρέψιμες καθώς διαγνώστηκε εγκεφαλικά νεκρός.

«Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα. Περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις σήμερα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού» ανέφερε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια έκανε έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου.

«Αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες. Ένας άνθρωπος που ήταν χθες μπροστά στο συμβάν ήρθε και μας βρήκε στο νοσοκομείο. Ήταν κοντά μας και μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε».

Ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο τέθηκε εκτός υπηρεσίας και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.