Κοινωνία

Ο καιρός το Σάββατο (17/9): Φθινόπωρο με υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Ο καιρός το Σάββατο (17/9): Φθινόπωρο με υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο 17/9 στα δυτικά και τα βόρεια με την θερμοκρασία, ωστόσο, να είναι υψηλή και να φτάνει έως τους 35 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια όμως μετά το πρωί αναμένονται βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βόρειο Ιόνιο. Στην Ήπειρο και στη Μακεδονία υπάρχει αυξημένη δυνατότητα χαλαζοπτώσεων.

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 27 και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 35.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version