Οδηγός ταξί – Αιδηψός: «Μου απέκρυψαν ότι είναι ύποπτα κρούσματα»
Κοινωνία

Οδηγός ταξί – Αιδηψός: «Μου απέκρυψαν ότι είναι ύποπτα κρούσματα»

Οδηγός ταξί – Αιδηψός: «Μου απέκρυψαν ότι είναι ύποπτα κρούσματα»

Υπό εξέταση να ζητηθεί από όλους τους Σέρβους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Ένα απίστευτο μπάχαλο είναι ίσως η σωστή έκφραση που περιγράφει αυτό που έγινε στην Αιδηψό με το ζευγάρι των Σέρβων που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης μετέβησαν στην περιοχή ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενεργώντας 85 τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται με αγωνία.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Live News η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει από όλους τους Σέρβους πολίτες στην περιοχή της Αιδιψού και το Πευκί να επιστρέψουν στη χώρα τους πριν ολοκληρώσουν το πρόγραμμα των διακοπών τους.

Η εκπομπή επικοινώνησε με την οδηγό ταξί που μετέφερε το ζευγάρι η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε καν ότι οι επιβάτες ήταν ύποπτοι για κορονοϊό καθώς την ενημέρωσαν να πάει να παραλάβει ζευγάρι που ο ένας ήταν διαβητικός και χρειαζόταν εξετάσεις.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, δεν χρησιμοποιήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά τους διότι δεν κρίθηκε ως επείγουσα ανάγκη.

Η οδηγός ταξί έμαθε ότι μετέφερε ύποπτα κρούσματα όταν φτάνοντας στο νοσοκομείο Λαμίας η γυναίκα από το ζευγάρι που μετέφερε έδειξε το κινητό της στη γιατρό και όπως είπε “κάνω έτσι και πρόλαβα και είδα τα πρώτα γράμματα, την πρώτη σειρά, εκεί που έγραφε, το μόνο που είδα ήταν κορονοϊός. Και τρελαίνομαι εκείνη την ώρα”.

https://streamable.com/pkw710