Παλαιό Φάληρο: Στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο από την πρώτη επίθεση του «δράκου» με τα τατουάζ
Κοινωνία

Παλαιό Φάληρο: Στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο από την πρώτη επίθεση του «δράκου» με τα τατουάζ

Παλαιό Φάληρο: Στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο από την πρώτη επίθεση του «δράκου» με τα τατουάζ

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στο Παλαιό Φάληρο ο «βιαστής με τα τατουάζ»που υπό την απειλή μαχαιριού βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο σε μία άλλη τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Υπό την απειλή μαχαιριού ο επικίνδυνος άντρας μπήκε στο αμάξι μίας γυναίκας έχοντας σκοπό να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να τη βιάσει.

Στην τελευταία ωστόσο στροφή, η γυναίκα έκανε ότι δεν άκουσε την εντολή του δράστη και συνέχισε την πορεία της, βγαίνοντας στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Με απόλυτη ψυχραιμία η 24χρονη σταμάτησε μπροστά από ένα κατάστημα που ήταν ανοιχτό, κατέβασε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Πελάτες του μαγαζιού, αλλά και το προσωπικό, έτρεξαν να τη βοηθήσουν, ενώ την ώρα που η νεαρή κοπέλα έβαλε τις φωνές, ο δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τρέχοντας κατάφερε να ξεφύγει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα στο ΑΤ Παλαιού Φαλήρου για να δώσει κατάθεση.

Και ενώ η 24χρονη γλίτωσε από τα χέρια του, μία άλλη γυναίκα ηλικίας 34 χρονών έπεσε θύμα του μία ώρα αργότερα. Υπό την απειλή μαχαιριού της επιτέθηκε και τη βίασε.

Η 34χρονη μίλησε στο Mega και εξομολογήθηκε πως ακόμα βρίσκεται υπό κατάσταση σοκ. Όσο ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος, νιώθει πως η ζωή της απειλείται, καθώς την είχε απειλήσιε για να μην μιλήσει στην αστυνομία.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα και να μην επιχειρήσει ξανά να κάνει κάτι αντίστοιχο σε άλλη γυναίκα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς με είχε απειλήσει να μη μιλήσω στις αρχές».

«Τη στιγμή που με πλησίασε ήμουν μόνη μου. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ. Ήταν μεθυσμένος. Moυ έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και με απείλησε ότι θα με σφάξει εάν δεν τον ακολουθήσω. Φοβήθηκα πολύ».

Το προφίλ του δράστη με το τατουάζ

Μέσα από την αναλυτική περιγραφή που έχει δώσει η 34χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράκο του Παλαιού Φαλήρου πριν ξαναχτυπήσει.

Πρόκειται για έναν άνδρα 40 ετών, μετρίου αναστήματος, εύσωμο, κοντοκουρεμένο με καστανά μαλλιά, ενώ στο δεξί του μπράτσο έχει τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει στα χέρια της μία πρώτη εικόνα πώς είναι τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ατόμου, μέσω υλικού που έχει συλλέξει.

Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή και γνωρίζει πολύ καλά τους δρόμους και τα στενά.