Πανικός στην ΕΡΤ: Άνδρας εισέβαλε στο ραδιομέγαρο με ρόπαλο – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Κοινωνία

Πανικός στην ΕΡΤ: Άνδρας εισέβαλε στο ραδιομέγαρο με ρόπαλο – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Πανικός στην ΕΡΤ: Άνδρας εισέβαλε στο ραδιομέγαρο με ρόπαλο – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Προηγουμένως είχε σπάσει την μπάρα του πάρκινγκ με το αυτοκίνητό του

Χαμός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής  στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, καθώς ένας άνδρας επιχείρησε να εισβάλλει στο κτήριο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το protothema, ένας νεαρός άνδρας, περίπου 35 ετών οδηγώντας με το αυτοκίνητό του, εισέβαλε στο πάρκινγκ του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, παραβιάζοντας την μπάρα. Κατεβαίνοντας κρατούσε ένα ρόπαλο και επιχείρησε να μπει στο κτήριο.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η φύλαξη του κτηρίου και παρενέβη με αποτέλεσμα να τον σταματήσουν και να του αποσπάσουν το ρόπαλο όπως και κατάφεραν. Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα το περιστατικό να λήξει εκεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε ότι είχε μία οικονομική διαφορά από συνεργασία που είχε με την ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτήριο κρατώντας ένα ρόπαλο. Προηγουμένως είχε προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεών του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία, η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ μετά το περιστατικό.