Πάτρα: Νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας στο «φως» – Τα μηνύματα της 9χρονης
Κοινωνία

Πάτρα: Νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας στο «φως» – Τα μηνύματα της 9χρονης

Πάτρα: Νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας στο «φως» – Τα μηνύματα της 9χρονης

Η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή, ανέλυσε τα σκίτσα του παιδιού

Νέες ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τις οποίες το άτυχο κορίτσι είχε ζωγραφίσει σε μπλοκ φαρμακευτικής εταιρίας, του φαρμάκου Nexavar, ενός φαρμάκου χημειοθεραπείας, που σύμφωνα με γιατρούς, χορηγείται σε ασθενείς οι οποίοι πάσχουν συνήθως από καρκίνο στα νεφρά ή το ήπαρ.

Γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για το πώς βρέθηκε το συγκεκριμένο μπλοκ στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου και ποια η σχέση της με τη φαρμακευτική.

Εξίσου αποκαλυπτικές όμως είναι οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, τις οποίες κλήθηκε να αναλύσει η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή, στην εκπομπή Live News.

Ζωγραφιές με μαύρο χρώμα, με μηνύματα όπως το «καλή μαμά» αλλά και άλλες με ζωηρά χρώματα που απευθύνονταν στη γιαγιά της μικρής.

«Υπάρχει η καλή μαμά και η κακή μαμά, υπάρχει η καρδιά μαζί με το όχι, υπάρχει το κενό και από την άλλη ο απόλυτος χρωματισμός, που είναι το ουράνιο τόξο.

Αυτό που λέει η παιδοψυχαναλυτική, για τα καλά και κακά αντικείμενα, είναι για τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού. Η Τζωρτζίνα δείχνει να φαίνεται ότι είναι σε πιο μικρή ηλικία ως προς την ανάλυση των δεδομένων. Δεν μετράμε την ηλικία ως προς την ημερομηνία γέννησης, αλλά ως προς την αντιληπτικότητα και το συναισθηματικό της κόσμο όπως αυτός αποτυπώνεται» δήλωσε η κ. Μπογιατζή.