Πάτρα: Στο «κάδρο» της αστυνομίας δύο ακόμη πρόσωπα – Πού εστιάζονται οι έρευνες
Κοινωνία

Πάτρα: Στο «κάδρο» της αστυνομίας δύο ακόμη πρόσωπα – Πού εστιάζονται οι έρευνες

Πάτρα: Στο «κάδρο» της αστυνομίας δύο ακόμη πρόσωπα – Πού εστιάζονται οι έρευνες

Εξοργίζουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Στην εκπομπή «Live News» μίλησε η δημοσιογράφος, Άρια Καλύβα που ερευνά και εκείνη τους τελευταίους μήνες την υπόθεση της Πάτρας.

Όπως ανέφερε, παρουσιάζοντας τα τελευταία στοιχεία, οι αστυνομικοί γνώριζαν για την κεταμίνη εδώ και 3 εβδομάδες.

Έγινε ο εντοπισμός από το εργαστήριο τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια προκειμένου να ελεγχθεί και η ποσότητα, στάλθηκε ένα δείγμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Μετά από συνεχείς επαληθεύσεις του δείγματος η αρμόδια ομάδα των ειδικών κατέληξε με απόλυτη βεβαιότητα, ότι η ποσοτική κλίμακα είχε φτάσει «στο Θεό», δηλαδή είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα μία θανατηφόρα δόση.

Σημειώνεται πως ο χρόνος δράσης της ουσίας είναι από 5′ έως 20′.

«Σύμφωνα με τις έρευνες, μέσα σε αυτό το διάστημα ο μόνος άνθρωπος που βρισκόταν στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου» τόνισε η δημοσιογράφος.

Κατόπιν, επισήμανε πως υπάρχουν ορισμένα αναπάντητα ερωτήματα, ενώ στο «κάδρο» της Αστυνομίας έχουν μπει ακόμη δύο πρόσωπα, που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν ακόμη.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν από ποιον και πώς προμηθεύτηκε την ουσία της κεταμίνης, για το λόγο αυτό έχει «γίνει φύλλο και φτερό το κινητό της 33χρονης», όπως είπε η Άρια Καλύβα.

Τα στοιχεία έχουν σταλθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ανιχνευθούν οι κινήσεις της.

Αυτό που ερευνάται επίσης, είναι με ποιον τρόπο χορηγήθηκε η ουσία στην 9χρονη Τζωρτζίνα και τέλος, στην περίπτωση που αποδειχθεί πως η μητέρα δηλητηρίασε το παιδί, αναμένεται να αποκαλύψει και το κίνητρό της.