Πάτρα: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης –  Την Δευτέρα ξεκινά έρευνα για πιθανή εγκληματική ενέργεια
Κοινωνία

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης – Την Δευτέρα ξεκινά έρευνα για πιθανή εγκληματική ενέργεια

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης –  Την Δευτέρα ξεκινά έρευνα για πιθανή εγκληματική ενέργεια

Τι δηλώνει ο Δήμος Πατρέων για τον τάφο της γυναίκας;

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί μετά τη σύλληψη της 33χρονης από την Πάτρα και για τον μυστηριώδη θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους το 2020.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος -που μετέφερε πληροφορίες από ανώτατη πηγή στην Αστυνομία, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Πάτρας θα αρχίσει έρευνα για τα αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης.

Θα ληφθούν μάλιστα καταθέσεις από γιατρούς και αστυνομικούς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Για τον λόγο αυτό θα ξεκινήσει τη Δευτέρα έρευνα για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο της 69χρονης, το 2020. Στο πλαίσιο αυτό, θα ληφθούν καταθέσεις από γιατρούς και αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Εάν αποδειχτεί μάλιστα ότι είχε πληρεξούσιο ο Μάνος Δασκαλάκης να διαχειρίζεται την περιουσία της άτυχης γυναίκας –όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Πελοπόννησος»- τότε τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή και για τον σύζυγο της 33χρονης.

Η ίδια εφημερίδα πάντως σε εκτενή ρεπορτάζ της αναφέρεται στην ταφή της ηλικιωμένης και τον τάφο που υπάρχει στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει, υπάρχει ένα χαρτί – πιστοποιητικό θανάτου, το οποίο έχει υπογραφεί από γιατρό. Το Ανθρωποκτονιών διερευνά αν το έγγραφο είναι πλαστό.

Η εφημερίδα μάλιστα επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Πατρέων, Ανδρέα Αντωνόπουλο ο οποίος  δήλωσε:  «Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι άλλο. Από την στιγμή που ο τάφος έχει σταυρό και όνομα, έχει γίνει ταφή και όχι αποτέφρωση».

Σε άλλο άρθρο της, η εφημερίδα αφήνει αιχμές για την ημέρα που πέθανε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των συντακτών, η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη την οποία φέρεται να «πρόσεχε» η Ρούλα Πισπιρίγκου, «έφυγε» από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας, ημέρα Κυριακή.

Συγκεκριμένα στις 13/ 9/2020, η ηλικιωμένη κατέληξε και την επομένη, έγινε η κηδεία της στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας όπου και βρίσκεται ο τάφος της.